Klik hier voor gratis verzending gratis levering*

Inspiratie

Your 2022 beauty resolutions!

Het nieuwe jaar is aangebroken! Onze huid is door de feestdagen en het vriezende winterweer erg uitgedroogd en verzwakt. Het is tijd om te zoeken naar een nieuwe beauty routine met de juiste verzorgingsproducten die de natuurlijke glans van de huid beschermen en om te kiezen voor kwaliteitsvolle make-up producten. Naast je huid is het ook erg belangrijk om goed te zorgen voor je lichaam met etherische olie of kruidenthee. Wij bij Di delen vandaag onze beste tips & tricks om deze koude temperaturen te weerstaan! Lees hier verder

Vitamin shot 💊

Lacabine ampullen bevatten de exacte dosering die uw huid nodig heeft. Dankzij de hoge concentratie aan actieve bestanddelen en de snel absorberende textuur, geven ze onmiddellijk zichtbare en langdurige resultaten.

Détox Time ! 😍

Heb je een beetje overdreven tijdens de feestdagen? Geef je lichaam een boost met de Biover etherische oliën. Een paar druppels voldoet om de giftige stoffen uit je lichaam te verwijderen. Heb je liever kruidenthee? Kom onze ruime keuze aan thee ontdekken in jouw favo Di winkel of op di.be

My beauty ally! 💄

Kies voor kwaliteitsvolle make-up producten die goed zijn voor de huid. Wij kiezen voor April, Franse kwaliteitsproducten tegen lage prijzen. Foundation, oogschaduw, lippenstift of mascara... Ontdek hier al jouw must-have April producten!
 

Goddelijk haar ! 💇‍♀‍

Droom jij ook van lang, glanzend en gezond haar? Wij raden je aan om één keer per week een oliebad te nemen met de haar- en lichaamsolie van WAAM. Castor-, avocado- of jojoba-olie... aan jou de keuze. Laat de olie een paar uur intrekken en spoel daarna uit voor goddelijk haar.

Japanese beauty secrets 💆

Al duizenden jaren wordt de Gua Sha-techniek in heel Azië gebruikt vanwege zijn deugden. Na verloop van tijd verfijnd, heeft deze behandeling een verstevigend en verfraaiend effect op de huid. Een of twee keer per week gebruikt, deze steen van Gua Sha gezichtsmassage in rozenkwarts exfolieert de huid zachtjes. Rozenkwarts heeft deugden op het algemeen welzijn en de geest. Het heeft een kalmerende werking die gunstig zal zijn voor mensen met problemen met huid gerelateerd aan stress.

Green Beauty ! 🍃

Ben jij ook fan van biologische, veganistische en ecologische producten? Bij Di vind je de ruimste keuze aan green producten. Waar wacht je nog op?