Gratis levering bij aankoop van min. 30€.

  • Bio
Merk
BLEU BLANC MOUSSE

Nigella Zeep

Zeep
  • € 8,50
Zwarte zaadoliezeep is een uitzonderlijk product om snel te ontdekken.

Levering

  • € 8,50
Eenheidsprijs excl. kosten
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Beschrijving
Alvorens over cosmetologie te spreken, moet u weten dat deze aromatische plant vele geneeskrachtige eigenschappen heeft.
Zwarte komijn helpt bij de spijsvertering, maar heeft ook een diuretische, stimulerende, antioxiderende, pijnstillende en anti-allergische werking! Jonge moeders zijn er ook dol op, omdat het de bijzonderheid heeft de melkafscheiding te activeren voor degenen die borstvoeding geven. Zwarte komijn stimuleert het immuunsysteem, voorkomt hoge bloeddruk en bestrijdt slechte cholesterol. Denk je dat dat alles is? Nou, nee! Als er niet meer is, is er meer!
Deze plant heeft ook ontstekingsremmende en kalmerende eigenschappen wanneer hij plaatselijk wordt aangebracht of gemasseerd. En wat met het effect op onze huid? Want als je zeep wilt kopen, is dit de informatie waar je in geïnteresseerd bent!
Wel, onze zwarte Nigella zeep is bijzonder geschikt voor de zogenaamde "probleemhuid". Door het hoge gehalte aan vetzuren, vitamine E, nigelline, mineralen en carotenoïden is het een uitstekend ontstekingsremmend en infectiewerend middel, waardoor het ontstaan van puistjes wordt voorkomen. Nigella Zeep van Bleu Blanc Mousse heeft een sterk regenererende kracht.
Gebruiksadvies
Als eerste stap raden we je aan om je kleding en ondergoed uit te trekken. Open het water en maak vervolgens je lichaam en zeep nat. Inzepen en wassen. Spoel af met schoon water, stap dan uit je douche en droog jezelf af. Het enige wat je hoeft te doen is de volgende dag opnieuw te beginnen, dan de dag erna en ga zo maar door...
Kenmerken
Ingrediënten
Sodium olivate, Sodium cocoate, Aqua, Coco nucifera, Nigella sativa, Glycerin, Sodium Chloride.
Inhoud
100 GR
Geur
Nigella
Avis client

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?