Klik hier voor gratis verzending gratis levering*

Tips & Tricks

5 tips voor een effectieve voorjaarsschoonmaak

 Het cruciaal moment van het jaar is aangebroken: de grote voorjaarsschoonmaak! We maken van deze tijd gebruik om het huis te luchten, spulletjes te ordenen, weg te gooien wat we niet meer nodig hebben, het huis overzichtelijk maken, en natuurlijk elke kamer op te ruimen. Dit lijkt misschien een zware taak, maar het is een kans om op de juiste voet te beginnen! Di geeft je alle tips die je nodig hebt voor een effectieve voorjaarsschoonmaak.


Start met de slaapkamer

Ruim in de slaapkamer je kleding op en leg kledingstukken die gedoneerd kunnen worden apart. Di heeft 5l of 20l Swirl zakken om je te helpen. Verwijder stof van kasten en rekken met Swiffer. Vervangende plumeaus voor de Swiffer Duster zijn verkrijgbaar bij Di. Ook heel belangrijk, vergeet niet je lakens en kussens te wassen. Gebruik de HG 'pillow cleaner', ideaal om je kussens weer te laten glanzen en hygiënisch schoon te maken. Wij houden ook van het ontsmettende wasmiddel van Sanytol, die bacteriën elimineert en ziektekiemen verwijdert. Producten


Maak de keuken van top tot teen schoon

Het is tijd om je rubberen handschoenen aan te trekken en je klaar te maken om te schrobben! Neem deze Frosch Bicarbonaat Keukenreiniger mee. Het is HET ideale product om je keuken te laten stralen van reinheid, vet te verwijderen en vastzittend vuil af te schrapen. Het is tijd om kookplaten, muren, afzuigkappen, koelkasten, ovens en microwave's schoon te maken. Kies voor de vaatwasser de Eezym vaatwasserreiniger, een milieuvriendelijk product op basis van enzymen dat vet- en voedselresten in de vaatwasser vernietigt en onaangename geurtjes elimineert.

We gaan naar de badkamer

Doe hetzelfde om je badkamer schoon te maken. Met de antikalkspray van L'Arbre Vert kan je kalkaanslag en vlekken verwijderen zonder het milieu te schaden. Deze geconcentreerde spray bevat geen agressieve stoffen en reinigt grondig op een natuurlijke manier. Met één spray op je wastafel, badkuip of douchetegels creëer je een waterafstotende laag die kalkaanslag geen kans geeft! Maak van de gelegenheid gebruik om je penselen te reinigen met onze elektrische reiniger, waarmee je jouw penselen in slechts 30 seconden kan wassen en drogen.

Soort
  SANYTOL
  Ontsmettingsmiddel
  Voorradig
  • € 3,99
   FROSCH
   Schoonmaakmiddel
   Voorradig
   • € 3,79
   • Binnenkort beschikbaar
   DI
   Borstelreiniging
   Binnenkort beschikbaar
   • € 12,99

   Bezig met laden...

   Was je ramen!

   Maak de ramen van alle kamers in huis schoon. Begin eerst met het schoonmaken van de raamkozijnen en verwijder daarna het stof van de ramen. Maak vervolgens de buitenkant van de ramen schoon, van boven naar beneden en van links naar rechts, en ga dan op dezelfde manier aan de binnenkant van de ramen te werk. Hiervoor heb je handschoenen, een product (wij bevelen de ecologische Glass Surfaces Spray van Arbre Vert aan, die geen sporen nalaat en een aangename muntgeur heeft) en microvezeldoekjes nodig.

   Soort
    VILEDA
    Schoonmaakmateriaal
    Voorradig
    • € 4,99
     VILEDA
     Voorradig
     • € 2,99

     Bezig met laden...

     Reinig je vloeren

     Tenslotte, reinig je vloeren. Stofzuig alle kamers en tapijten. Na het afstoffen, schoonmaken met een schoonmaak mop. Gebruik voor de parketvloer HG parkethersteller. Zo houdt je jouw vloer niet alleen schoon, maar krijgt hij ook zijn natuurlijke glans terug! Dit geconcentreerde wasmiddel zorgt voor een heerlijk fris ruikend resultaat. Voor tegels is HG Shine Restorer Tegelwasmiddel ideaal voor poreuze en niet-poreuze (niet kalkhoudende) tegels en natuursteen. Een heerlijk fris ruikend resultaat is gegarandeerd.