Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
ACORELLE
Reviews

Koud verzeepte exfoliërende zeep

Zeep
Merk
ACORELLE
Reviews

Koud verzeepte exfoliërende zeep

Zeep
  • € 10,49

Levering

  • € 10,49
Eenheidsprijs excl. kosten
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Zachte scrub vóór het ontharen
De Solid Exfoliating Soap, een echte multifunctionele behandeling, is tegelijk reinigend, exfoliërend en voedend voor een optimale voorbereiding van de huid vóór het ontharen. Verrijkt met biologisch pruimen-amandelpoeder, scrubt hij zachtjes en verwijdert hij dode cellen en de meest hardnekkige haartjes onder de huid. Een of twee keer per week in de natte huid masseren activeert de microcirculatie en optimaliseert de celvernieuwing voor een verfijnde huidtextuur. Na de peeling is uw huid klaar om gewaxt te worden met de ontharingstechniek van uw keuze: of het nu met onze Cold Body Wax Strips, onze Oriental Roll-On Wax of onze Royal Wax is, wij garanderen u een professioneel resultaat, thuis! Een ambachtelijke en zintuiglijke formule
De Acorelle Solid Exfoliating Soap is veganistisch, Cosmos Organic gecertificeerd en handgemaakt in Frankrijk. De formule is handgemaakt door koude verzeping; alle voordelen van de plantaardige oliën blijven zo behouden, waardoor de verzachtende eigenschappen van biologische Olijf- en biologische Gascogne pruimenolie behouden blijven. Tijdens het proces ontstaat ook Glycerine om de huid te hydrateren en zacht te maken. Verrijkt met biologische Shea boter, herstelt en voedt het de huid om u alle comfort te geven die u nodig heeft.
Uw huid wordt zo gevoed, verzacht, gezond en delicaat omhuld door een ultrazintuiglijke en 100% natuurlijke geur met noten van Roos, Vanille en Sandelhout.
Een praktisch en ecologisch formaat
We hebben gekozen voor een stevig formaat van 100 g, zodat u uw scrubzeep overal mee naartoe kunt nemen, of u nu op reis bent of thuis. Behalve praktisch is het ook een ecologisch formaat. De stevige galenic en het 100% recycleerbare kartonnen doosje zorgen voor een aanzienlijke vermindering van het afval met 0% plastic.
Gebruiksadvies
Breng een of twee keer per week de scrubzeep aan op de natte huid en masseer het te scrubben gebied met ronddraaiende bewegingen. Afspoelen.
Voorzorgsmaatregelen bij gebruik: Niet aanbrengen op een beschadigde en/of geïrriteerde huid. Spoel de zeep grondig af met water. Contact met de ogen vermijden. Niet inslikken. Buiten bereik van kinderen houden. Verwijderd houden van warmte.
Kenmerken
Ingrediënten

OLEA EUROPAEA FRUIT OIL*: Huile d’Olive émolliente, adoucissante et assouplissante, COCOS NUCIFERA OIL*: Emollient au toucher fin et sec avec une très bonne absorption cutanée, AQUA : Eau utilisée en tant que solvant, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER*: Beurre de Karité reconnu pour ses propriétés réparatrices et nourrissantes grâce aux vitamines A, D et E, SODIUM HYDROXIDE : Soude caustique indispensable à la réaction de saponification permettant d’obtenir un savon solide., PRUNUS DOMESTICA SEED POWDER*: Poudre d’amendons de prunes : agent abrasif permettant d’exfolier la peau en douceur et d’apporter de la brillance, PRUNUS DOMESTICA SEED OIL*: Huile de Prune de Gascogne Bio adoucissante et assouplissante apportant tonus et douceur à la peau, PARFUM : Parfum d’origine naturelle, CITRONELLOL, LINALOOL : Allergènes étiquetables liés à la composition parfumante

Inhoud
100 GR
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?