Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
ADOPT
Reviews

Au féminin

Eau de Parfum
  • Promo
Merk
ADOPT
Reviews

Au féminin

Eau de Parfum
  • € 10,95
2de aan 50%
DE PARFUMS
*of 15% voor 1
Uitgezonderd VICTORIA SECRET, GUESS 100 ML, CALVIN KLEIN, DAVIDOFF, DKNY, CACHAREL, LANCOME, ZADIG&VOLTAIRE, DOLCE GABANA, ARMANI, DIESEL, HUGO BOSS, LANVIN, ISSEY MYAKE

Levering

  • € 10,95
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Au Féminin eau de parfum laat je met zijn gourmandgeuren niet onverschillig. De subtiele noten, een mix van karakter en romantiek, onthullen een verfijnde, veelzijdige geur die zich aanpast aan je karakter en alle kracht van je vrouwelijkheid onthult. Een regressieve kers sublimeert sierlijk een paar noten van jasmijn. De harmonieuze combinatie wordt afgerond met een vleugje vanille en sandelhout. Dit omhullende en sensuele parfum laat een onweerstaanbare geur achter.
Kenmerken
Ingrediënten
Alcohol Denat., Aqua (Water), Parfum (Fragrance), Benzyl Salicylate, Citronellol, Geraniol, Coumarin, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene, Benzyl Alcohol, Cinnamyl Alcohol, Eugenol, Citral, Linalool.
Inhoud
30 ml
Topnoot: Kers Hartnoot : Jasmijn Basisnoot: Sandelhout
Geur
Je vrouwelijkheid is prachtig. Breng het naar buiten! De fruitige noot van kers onthult zichzelf als verfijnd en verleidelijk. Reken op de stralende elegantie van jasmijn en een romige sluier van vanille om je te hullen in een onweerstaanbaar geurspoor.
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?