Gratis levering bij aankoop van min. 45€.
Merk
ALLTIGERS

Natuurlijke en veganistische nagellak

Nagellak
  • € 8,00 € 12,80
Natuurlijke en veganistische formule, onberispelijke glans en een langdurige fixatie.
Selecteer de productkenmerken
Beschrijving
Deze felroze nagellak staat garant voor een frisse en delicate manicure. De pluspunten? Groen, veganistisch en uiterst stijlvol! De formule is samengesteld uit 81,5% natuurlijke of biologische ingrediënten en bevat geen enkel ingrediënt van dierlijke oorsprong.

Kleuren gekozen door de Instagram-community, intens en ondoorzichtig vanaf de eerste toepassing, ultra-praktische toepassing, onberispelijke glans en hold, deze nagellak heeft het allemaal. En een verzorgende cocktail (bamboe, glycerine, acerola, centella asiatica) voor gezonde nagels.

ALL TIGERS is lid van 1% FOR THE PLANET en schenkt 1% van de omzet voor de bescherming van wilde tijgers en hun ecosysteem in Azië.
Gebruiksadvies
Breng de nagellak aan beginnend in het midden van de nagel en zo nodig verder naar de randen, nadat u overtollig materiaal van de rand hebt verwijderd.
Het 'one-shot' penseel is speciaal ontworpen voor een nauwkeurige applicatie, aangepast aan alle
Kenmerken
Longue Tenue
Ingrediënten
Butyl acetate, Ethyl acetate, Nitrocellulose, Adipic acid/neopentyl glycol/trimellitic anhydride copolymer, Acetyl tributyl citrate, Alcohol, Stearalkonium bentonite, Titanium dioxide (ci 77891), Bambusa arundinacea stem extract, Malpighia punicifolia (ac
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?