Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
APRIL
Reviews

Anti-Wrinkle Lifting Serum

Gezichtsverzorging
  • Promo
Merk
APRIL
Reviews

Anti-Wrinkle Lifting Serum

Gezichtsverzorging
  • € 31,90
2de aan 50%
Gezichtsverzorging
APRIL

Levering

  • € 31,90
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Geef je huid een jongere, strakkere uitstraling met het Anti-Wrinkle Lifting Serum van April, boordevol verstevigende actieve bestanddelen. De formule bevat thermaal water, rijk aan essentiële oligo-elementen, om de goede werking van de huid te ondersteunen. Silicium, een ingrediënt dat van nature in ons lichaam aanwezig is, werd toegevoegd om de huid op drievoudige wijze te restructureren. Het versterkt de beschermende functie van de huid, verbetert de intercellulaire communicatie om de huid voller en steviger te maken en stimuleert de collageenproductie, essentieel voor een jeugdige uitstraling. Tenslotte bevat het serum ook 100% natuurlijke acaciagom, een ingrediënt dat de huid onmiddellijk strakker maakt.
Gebruiksadvies
Breng iedere ochtend en/of avond enkele druppels serum aan op de gereinigde huid. Breng hierna je dagelijkse verzorging aan.
Kenmerken
Ingrediënten
Water / Aqua, Water / Thermal Aqua, Methylsilanol Mannuronate, Cetyl Ethylhexanoate, Glycerin, Coco-caprylate/caprate, Butylene Glycol, Alcohol Denat, Propylene Glycol, Acacia Senegal Gum, Hydroxyethyl Acrylate/sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, C
Inhoud
30 ml
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?