Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
ARIANA GRANDE
Reviews

Thank U Next

Bodymist
  • Promo
Merk
ARIANA GRANDE
Reviews

Thank U Next

Bodymist
  • € 19,99
2de aan 50%
DE PARFUMS
*of 15% voor 1
Uitgezonderd VICTORIA SECRET, GUESS 100 ML, CALVIN KLEIN, DAVIDOFF, DKNY, CACHAREL, LANCOME, ZADIG&VOLTAIRE, DOLCE GABANA, ARMANI, DIESEL, HUGO BOSS, LANVIN, ISSEY MYAKE

Levering

  • € 19,99
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Ariana Grande's "Thank U Next" geurnevel is een exquise olfactorische ervaring die je meeneemt naar een wereld van genot.
Vanaf de eerste spray dansen de sprankelende noten van framboos en peer over je huid en creëren een fruitige, vreugdevolle opening. Laat je vervolgens betoveren door het hart van de geur, waar zoete kokosnoot en roze rozenblaadjes je omhullen in een sluier van vrouwelijkheid en sensualiteit. De basisnoten van zoete bitterkoekjes en musk geven deze betoverende melange een betoverende, gastronomische touch. Verstuif deze nevel om je op elk moment van de dag onweerstaanbaar en zelfverzekerd te voelen.
Druk met "Thank U Next" van Ariana Grande je dankbaarheid uit voor de schoonheid van het leven en laat een spoor van zachtheid en verfijning achter waar je ook gaat.
Kenmerken
Ingrediënten
Alcohol Denat., Water (Aqua/Eau), Fragrance (Parfum), Propylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Benzyl Salicylate, Hydroxycitronellal, Hexyl Cinnamal.
Inhoud
236 ML
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?