Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

Merk
BIOVER

Triple Magnesium - 30 tabletten

voedingssupplementen
  • € 13,99
Triple Magnesium is een 3 Phase Release Technology tablet die magnesium in 3 verschillende fasen aan het lichaam afgeeft zodat het magnesium een snelle en langdurige werking heeft.

Levering

  • € 13,99
Eenheidsprijs excl. kosten
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Beschrijving
Magnesium speelt een belangrijke rol in verschillende lichaamsfuncties. Triple Magnesium is onze eerste 3 Phase Release Technology tablet die magnesium in 3 verschillende fasen aan het lichaam afgeeft zodat het magnesium een snelle en langdurige werking heeft. Het magnesium dat gebruikt wordt in dit product is een combinatie van magnesiumoxide en magnesiumbisglycinaat. Laatstgenoemde is een organische bron van magnesium met een hogere biologische beschikbaarheid in vergelijking met standaard (anorganische) magnesiumbronnen.
Spieren: Magnesium bevordert een normale spierfunctie.
Energie: Snelle afgifte van vitamine B12 draagt bij tot een normaal energiemetabolisme. Magnesium helpt om moeheid en vermoeidheid te verminderen.
Zenuwstelsel en psychologische functies: Vitamine B6 & magnesium dragen bij tot de werking van het zenuwstelsel en bevorderen normale psychologische functies.
Gebruiksadvies
1 tablet per dag nemen. De dagelijkse aanbevolen dosis niet overschrijden.
Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde en evenwichtige voeding vervangen, nocht een gezonde levensstijl. Droog bewaren op kamertemperatuur tussen 15 °C en 25 °C. Tegen zo
Kenmerken
Ingrediënten
Magnesiumbisglycinaat (Magnesiumbisglycinaat/Magnesium oxide/Citroenzuur/Maltodextrine/Silica/Water); Magnesiumoxide; Vulstoffen: Microkristallijne cellulose, Dicalciumfosfaat & Hydroxypropylcellulose; Stabilisator: Hydroxypropylmethylcellulose; Anti-klon
Inhoud
30 PC
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?