Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
BOURJOIS
Reviews

Bourjois twist up the volume

mascara
  • Prix Net
Merk
BOURJOIS
Reviews

Bourjois twist up the volume

mascara
  • € 12,00 € 19,99
12€ VOOR 1
Het merk
BOURJOIS

Levering

  • € 12,00 € 19,99
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving

De blauwe Twist Up The Volume mascara van Bourjois is nu verkrijgbaar in het blauw!


Het unieke 2-in-1 roterende borsteltje separeert en intensiveert de wimpers in de eerste stand, terwijl het in de tweede stand extreem volume geeft. Laat je verleiden door onze blauwe ooglook - met een zachte, waterproof hold tot 24 uur lang. De lichtgewicht en aanpasbare Lash Multiplying Technology klontert niet, vlekt niet en laat de wimpers niet uitvallen als je ze verwijdert.


Kies voor de chique, natuurlijke oceaanblauwe look die kenmerkend is voor dit seizoen. Lift en vorm eerst je wenkbrauwen met Brow Reveal Push-Up Brow Wax. Omlijn vervolgens je ogen met Clubbing Contour Pencil in Bleu Neon voordat je de binnenste ooghoeken accentueert met de iconische Little Round Pot oogschaduw in Iridesc'sand. Breng tot slot Twist Up The Volume mascara in Blue aan voor lengte, volume en langhoudende kleur.


Het erfgoed van Bourjois, een iconisch Frans cosmetica- en parfummerk, is al 160 jaar diep geworteld in de geest van Parijse schoonheid en fantasie. Wij inspireren vrouwen om vrij te zijn, om te spelen en te experimenteren met make-up, omdat wij geloven dat je mooier bent als je plezier hebt. Het merk Bourjois, dat wordt verkocht in 39 markten over de hele wereld, heeft zichzelf gevestigd als kleurexpert en een van de meesters op het gebied van make-upinnovatie. Van onze Little Round Pot poeders tot onze Twist Up The Volume mascara, Bourjois creëert producten die je doen glimlachen. Klassieke blauwe tint. 2-in-1 mascaraborstel voor vollere wimpers en extreem volume. Tot 24 uur lang aanpasbare, waterproof fixatie. Loopt niet uit, klontert niet en schilfert niet af. Gemakkelijk te verwijderen met gewone make-up remover zonder wimperuitval.

Gebruiksadvies

Pas het 2-in-1 borsteltje aan voor een persoonlijke look - gebruik de eerste stand voor extreme lengte en de tweede stand voor intens volume.| Gebruik beide standen voor aparte, volumineuze wimpers.| Breng de mascara aan van de wortel tot de punt en veeg het over je onderste wimpers.

Kenmerken
Ingrediënten

Aqua/Water/Eau, Paraffine, Cera Alba/Beeswas/Cire d'abeille, Stearinezuur, PVP, Cetyl Alcohol, Propyleenglycol, Arginine, Polysorbaat 20, Copernicia Cerifera Cera/Copernicia Cerifera (Carnauba) Was/Cire de Carnauba, Panthenol, Synthetische was, Candelilla Cera/Euphorbia Cerifera (Candelilla) Was/Cire de Candelilla, Fenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Hectoriet, Simethicone, Cera Microcristallina/Microkristallijne Was/Cire Microcrystalline, Tocoferylacetaat, Gehydrolyseerd Collageen (afkomstig van vis), Pantolacton, HDI/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymeer, Gehydrolyseerde Keratine, Natriumsulfaat, Polyethyleen, Kaliumsorbaat, Siliciumdioxide, Natriumbenzoaat, [Kan bevatten/Peut Contenir/+/-: Ultramarijn (CI 77007), Titaandioxide (CI 77891), IJzeroxiden (CI 77491, CI 77492, CI 77499)].

Inhoud
8 ML
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?