Klik hier voor gratis verzending gratis levering*

Inspiratie

Cattier, Bio Beauty voor elke dag


Focus op dit Franse biologische topmerk!

Biopionier 

Als pionier van de Franse biocosmetica sinds 1968 beschikt Cattier over ECOCERT-, COSMOS ORGANIC- en VEGAN-certificaten. Het merk ontwikkelt en vervaardigt zijn producten in Frankrijk en voert geen dierproeven uit.

In 2022 meet Cattier zich een nieuwe look aan met een gloednieuwe grafische stijlgids. Tegelijkertijd blijft het merk trouw aan zijn belofte: u weldadige producten van hoge kwaliteit bieden.

Producten voor iedereen

Toegankelijkheid en authenticiteit zijn de sleutelwoorden van het merk. Daarom biedt het producten een antwoord op de behoeften van het hele gezin (van baby's tot kinderen, vrouwen en mannen met elke mogelijke behoefte), alle huidtypes en alle budgetten.

Klei, de expertise van het merk

Klei is van nature rijk aan minerale zouten en sporenelementen, voedingsstoffen die onmisbaar zijn voor een stralende huid.

Al sinds de oprichting selecteert Cattier uitsluitend klei met unieke, bewezen doeltreffende eigenschappen, zodat de producten van het merk aan de behoeften van alle huidtypes en -condities voldoen.

Doeltreffend en bio! 

Bij Cattier staat innovatie centraal. Het merk beschikt over een eigen laboratorium waar alle formules tot in de puntjes worden uitgewerkt, zodat elk product doeltreffend is, goed wordt getolereerd en zeer aangenaam aanvoelt. Alles wordt bovendien onder dermatologisch toezicht getest.

De kern van de formules bestaat uitsluitend uit actieve bestanddelen: er zit niets anders in dan de essentiële ingrediënten die uw huid écht nodig heeft.

Meer bio dan bio, is dat wel mogelijk? 

Jazeker! Het nieuwe motto van het merk is dan ook 'op-en-top bio'. Wat bedoelt Cattier daar precies mee?

De nieuwste formules van het merk hebben een zeer hoge concentratie aan biologische ingrediënten, ruim boven de 20 % die volgens de regels voor bioproducten vereist is. Bovendien maakt het bedrijf gebruik van bijproducten: groenten en fruit uit de Franse landbouw die van de voedselmarkt worden geweerd. Door de goede eigenschappen van die producten zelf te benutten, zet het merk zich in tegen voedselverspilling. Daarnaast zijn de verpakkingen van Cattier gemaakt van gerecycleerd en recycleerbaar materiaal. 

Zoekt u deze stoffen in de samenstelling? Dat is vergeefse moeite!

0 % ggo's
0 % paraffine
0 % parabenen
0 % siliconen
0 % PEG
0 % aluminiumzouten
0 % synthetisch parfum
0 % kunstmatige kleurstoffen