Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
DAVID BECKHAM
Reviews

Refined woods eau de parfum 100ml - herenparfum

Eau de Parfum
  • Promo
  • Naturel
Merk
DAVID BECKHAM
Reviews

Refined woods eau de parfum 100ml - herenparfum

Eau de Parfum
  • € 25,99
2de aan 50%
DE PARFUMS
*of 15% voor 1
Uitgezonderd VICTORIA SECRET, GUESS 100 ML, CALVIN KLEIN, DAVIDOFF, DKNY, CACHAREL, LANCOME, ZADIG&VOLTAIRE, DOLCE GABANA, ARMANI, DIESEL, HUGO BOSS, LANVIN, ISSEY MYAKE

Levering

  • € 25,99
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving

David Beckham Geuren - Parfum Heren: Op zoek naar een heerlijke parfum voor heren? Kies dan voor de herengeur van David Beckham! Een creatie rond iconische parfumingrediënten onderstreept door een warm orris & tonka thema. De David Beckham Refined Woods Eau de Parfum is een sensuele, warme geur doordrenkt met een mix van specerijen, geïnspireerd door de verkenning van vreemde oorden. Een ode aan de reizen en ontdekkingen, waarbij de reis de beloning is.

Gebruiksadvies

Parfum breng je aan op plaatsen waar de hartslag en warmte vrijkomt (dit worden ook wel de puls point genoemd). Denk hierbij aan de polsen, de binnenkant van de ellebogen, de knieholtes, de nek of decolleté.|Hoe breng je de parfum aan?|Houdt de flacon op zo’n 15 tot 20 cm van de huid. Het parfum wordt mooi verdeeld over een iets grotere oppervlakte van de huid.|Voor een subtiele manier kan je een parfum gordijn creëren, spray hiervoor het parfum voor je in de lucht en loop er vervolgens doorheen.

Kenmerken
Ingrediënten

INGREDIENTS: ALCOHOL DENAT., AQUA/WATER/EAU, PARFUM/FRAGRANCE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, OCTOCRYLENE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, LINALOOL, LIMONENE, COUMARIN, CITRONELLOL, ALCOHOL, GERANIOL, CITRAL, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, FD&C YELLOW NO. 6 (CI 15985), FD&C GREEN NO. 3 (CI 42053), FD&C BLUE NO. 1 (CI 42090).

Inhoud
100 ml
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?