Gratis levering bij aankoop van min. 30€.

  • Nieuw
Merk
FROSCH

Wasmiddel Baby - 22 wasbeurten

Wasmiddel
Bezorgd om het respect van de babyhuid maar ook van het linnengoed en het milieu, reinigt de formule efficiënt terwijl het de huid van uw baby en zijn tere linnengoed ontziet.
Beschrijving
Bezorgd om het respect van de babyhuid maar ook van het linnengoed en het milieu, reinigt de formule efficiënt terwijl het de huid van uw baby en zijn tere linnengoed ontziet. Het verwijdert hardnekkige vlekken zoals melk en voedselresten. Doeltreffend op wit, gekleurd en alle soorten babytextiel, van 30°C tot 95°C. Dit wasmiddel is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van baby's, kinderen en mensen met allergieën. Het is hypoallergeen, dermatologisch getest en ontworpen om elke vorm van huidreactie tot een minimum te beperken. Het is gecertificeerd met het Ecolabel en perfect geschikt voor de gevoelige huid. Geen fosfonaten, ftalaten, conserveringsmiddelen of kleurstoffen toegevoegd. Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)
Gebruiksadvies
Het wasgoed voorsorteren (bv. op kleur, vervuilingsgraad, aard van de vezel) en onderhoudsinstructies van het textiel in acht nemen. Hardnekkige vlekken voorbehandelen door het wasmiddel direct aan te brengen. Kies een wasprogramma met een zo laag mogelijke temperatuur (20°C). Door de doseerinstructies na te leven, worden het energie- en waterverbruik zo laag mogelijk gehouden en wordt de waterverontreiniging verminderd.
Dosering: Gebruik een dosis die past bij de mate van bevuiling en de waterhardheid en volg de doseringsaanwijzingen. Was altijd met een volle wasmachine. Neem voor meer informatie over de waterhardheid contact op met uw waterbedrijf.
Kenmerken
Ingrediënten
5-15% niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen, anionogene oppervlakteactieve stoffen, <5% zeep, enzymen (protease, amylase, lipase, cellulase, pectate lyase, mannanase), parfums. Bevat ook: kamille extract
Avis client

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?