Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
GARNIER
Reviews

SkinActive Cryo Jelly Anti-Vermoeidheid Gezichtsmasker met Hyaluronzuur

Gezichtsmasker
Merk
GARNIER
Reviews

SkinActive Cryo Jelly Anti-Vermoeidheid Gezichtsmasker met Hyaluronzuur

Gezichtsmasker
  • € 4,19

Levering

  • € 4,19
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Vermoeide huid? Ontdek het verkoelende Garnier SkinActive Cryo Jelly Anti-Vermoeidheid Tissue Masker met Hyaluronzuur, een masker dat aanvoelt als een tweede huid met een verkoelend effect.
Ons Cryo Jelly Anti-Vermoeidheid Gezichtsmasker met Hyaluronzuur is in staat de huidtemperatuur met 7°C te verminderen, waardoor het tekenen van vermoeidheid direct vermindert en de huid verstevigd lijkt. De formule is verrijkt met (glycerine + menthol + hyaluronzuur) dat de huidbarrière helpt versterken, de huid hydrateert en deze meer volume geeft. Het gezichtsmasker is samengesteld uit een jelly tissue dat de huid omhult als een mantel en haar hydrateert tot 24 uur.
Het masker is geschikt voor alle huidtypen, ook voor de gevoelige huid. De vegan formule is geaccrediteerd cruelty free volgens het Leaping Bunny Programma.
Resultaten:
De huid voelt direct frisser aan en het gezicht lijkt zichtbaar uitgeruster. De huid lijkt verstevigd met 18%. Na 1 dag lijken de tekenen van vermoeidheid duidelijk verminderd en de huid zichtbaar strakker.
Gebruiksaanwijzing:
Stap 1: Vouw het gezichtsmasker open. Breng het aan op een gereinigd gezicht. Laat het gezichtsmasker aansluiten op de contouren van het gezicht. Laat voor 15 minuten zitten.
Stap 2: Verwijder het gezichtsmasker. Masseer overtollig product zachtjes in, of verwijder het met een wattenschijfje.
Kenmerken
Ingrediënten
Aqua / Water / Eau , Glycerin , Propanediol , Butylene Glycol , Pentylene Glycol , Caprylyl/Capryl Glucoside , Ci 19140 / Yellow 5 , Ci 42090 / Blue 1 , Citronellol , Cucumis Sativus Fruit Extract / Cucumber Fruit Extract , Dipotassium Glycyrrhizate , Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer , Hydroxyacetophenone , Limonene , Linalool , Menthol , Phenoxyethanol , Pvm/Ma Copolymer , Sodium Hyaluronate , Sodium Polyacrylate , Sodium Polyacrylate Starch , Xanthan Gum , Parfum / Fragrance
Inhoud
27 GR
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?