Klik hier voor gratis verzending gratis levering*

Tips & Tricks

Geef je skincare een lente-update!

De dagen worden langer en de vogeltjes fluiten weer: hoera, het is lente! Tijd om je huidverzorgingsroutine onder de loep te nemen en aan te passen aan de mildere weersomstandigheden…Laaf de dorstigen

De lucht binnenshuis is in de winter een stuk droger, wat samen met de koude buiten zijn weerslag heeft gehad op je huid. Tijd om sterk te rehydrateren en te herstellen, dus! Drink voldoende water en kies voor een verzorging met sterk vochtinbrengende ingrediënten zoals hyaluronzuur. Wekelijks een sheetmask voor het aanbrengen van je nachtcrème helpt je huid jeugdig en vol te doen ogen!


Je huid in't nieuw


Belangrijk om je huid te revitaliseren is om regelmatig te exfoliëren met een milde scrub. Zo verwijder je dode huidcellen die een grauwe, doffe huid veroorzaken, zorg je voor een diepgaandere reiniging én wordt de celverniewing gestimuleerd.

Bye bye fijne lijntjes!

De laagstaande zon of de regen die in je gezicht zwiept: je knijpt je ogen vaker dicht dan je denkt. Een oogcrème is dus niet voorbehouden voor de rijpere huid! Bescherm de delicate zone rond je ogen met een formule met essentiële vetzuren of collageenstimulerende bestanddelen zoals peptiden.


Licht, lichter, lichtst…

Naarmate het warmer wordt en de luchtvochtigheid stijgt kan je gewoonlijke dag- en nachtcrème plakkerig gaan aanvoelen, zeker als je een gemengde of vette huid hebt. Opteer in dat geval voor een lichte gelformule die snel in de huid trekt en geen vet laagje achterlaat.

Antioxidanten

Echte skincare junkies smeren iedere dag SPF om hun huid te beschermen tegen de gevolgen van UV-blooststelling. Is dat je net iets teveel van het goede? Kies dan voor een verzorging verrijkt met antioxidanten. Deze bestanddelen helpen je huid zich te wapenen tegen oxidatieve stress, een gevolg van UV-blootstelling en een belangrijke oorzaak van huidveroudering.