Gratis levering bij aankoop van min. 30€.

Merk
HEROME

Manicure set - 3 stuks

Manicureset
Manicureset met een verharder en een verzorgende olie voor je nagels.
Beschrijving
De Herôme Manicure Set zorgt voor gezonde, sterke nagels binnen 30 dagen! Deze kuur is ideaal voor het herstellen van droge, geribbelde en splijtende nagels. De set bestaat uit een Nail Hardener Strong 10ml, Nourishing Nail Oil 10ml. Ook bevat de set een Glass Nail File Travelsize. Je ontvangt de set in een make-uptas inclusief een manicure doek.
Gebruiksadvies
Tip: Gebruik de Herôme Nourishing Nail Oil op de nagelriem van je nagels tijdens de nagelverharding. Dit geeft de nagels extra stevigheid! Nagels zien er het mooist en mooist uit als de vorm van de nagelrand evenwijdig is aan de vorm van de basis van de nagel.
Kenmerken
Gebruiksaanwijzing: Nail Hardener: Dag 1: Breng een laag Nail Hardener aan Dag 2: Breng een tweede laag Nail Hardener aan Dag 3: Verwijder de lagen met de Herôme Caring Nail Polish Remover en breng een laag Nail Hardener aan. Dag 4: Breng een tweede laag Nail Hardener aan Herhaal deze stappen gedurende 3 weken. Nourishing Nail Oil: De olie moet bij voorkeur op schone nagels worden aangebracht en in de vingers worden gemasseerd. De olie wordt opgenomen door de nagel en door massage; de groei van de nagels wordt gestimuleerd. Na het intrekken van de olie kunnen de nagels gelakt worden, mits de nagels eerst worden afgeveegd met Herôme Caring Nail Polish Remover. Glazen Nagelvijl Travelsize: Houd de vijl losjes en in een hoek van 45 graden onder de nagel vast. Schuif de nagel in een vloeiende, ronde beweging in vorm en beweeg van de zijkant naar het midden van de nagel. Maak geen ‘zaagbeweging’, dit kan de nagelplaat beschadigen. De druk die tijdens de vijlbeweging op de vijl wordt uitgeoefend, bepaalt de sterkte van de vijl op de nagel.
Ingrediënten
Nail Hardener Strong: Ethyl acetate, Butyl acetate, Nitrocellulose, Isobutyl acetate, Phtalic anhydride/ trimellitic anhydride/ glycols copolymer, Isopropyl alcohol, Acetyl tributyl cirtate, Benzophenone-1, Titanium dioxide, Citral, Styrene/ acrylates copolymer, Acetyl methion Nourishing Nail Oil : Prunis Dulcis, Limonene, Citrus Limonum, Citral, Tocopheryl Acetate, Glyceryl Linoleate (and) Glyceryl Linolenate, Linalool, BHA, Geraniol, BHT, CI 47000.
Avis client

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?