Klik hier voor gratis verzending gratis levering*

Nieuw 

 Hoe vindt u uw Les Secrets de Loly routine?

Zoals we weten heeft elk haartype specifieke behoeften en het unieke karakter van elk haartype vormt zijn kracht! Daarom biedt Les Secrets de Loly eenvoudige en doeltreffende routines voor elke haarbehoefte.
Hier is een gids om u te helpen om die van u te vinden:

Shampoo:

Reinigen is een essentiële stap in een haarroutine, omdat het resten van oude routines verwijdert, bepaalde toxines elimineert en zo fris aan een nieuwe dag begint. Daarom is het belangrijk de juiste shampoo te kiezen: de shampoo Perfect Clean is de rijkste en ook de meest vochtinbrengende, dus aan te raden voor mensen met vrij dik of droog haar. De Perfect Match daarentegen zal lichter zijn, maar toch hydraterend en structurerend, dus meer geschikt voor bijvoorbeeld fijn of vet haar. 

Conditioner:

De tweede stap in het wasproces, en niet de minst belangrijke, is het ontwarren! Onze twee conditioners hebben verschillende toepassingen: ontwarren, de schubben sluiten om het vocht in de vezel vast te houden en het haar verzachten. Het is aan u om te kiezen op basis van uw textuur: voor zeer warrig haar zal de Pink Paradise uw ideale bondgenoot zijn. Bij fijner haar, als u zoekt naar een lichtere ontklitter, is de Cream Conditioner een hele geschikte keuze. Een pluspunt, het bevordert het volume! 

Hairstyling:

Als u uit de douche stapt en 's ochtends uw haar opfrist, is het belangrijk om uw haar te hydrateren en te voeden om het soepel, sterk en glanzend te houden. Iedereen is anders en uw haar is uniek. Hier zijn 2 combi's met zeer verschillende kenmerken:
 
- Fijn haar, dat vocht en volume nodig heeft: leave-in Kurl Potion en hydraterende gel Boost Curl. Aanbrengen op vochtig haar.
- medium/dik, droog haar: Kurl Nectar leave-in en Boost Curl vochtinbrengende gel aangebracht op vochtig haar

Verzorging

Voor degenen met droog, dof of pluizig haar, aarzel niet om een wekelijks hydraterend masker te nemen met onze Repair Time behandeling bestaande uit aloë vera, glycerine maar ook jojoba-olie en provitamine B5. Het kan ook van tijd tot tijd worden gebruikt, wanneer u het gevoel hebt dat uw haar futloos is. Een shot energie en versterking voor steeds voller en glanzender haar.


Uw Les Secrets de Loly haarroutine is binnen handbereik! Het is aan u om uw haar de energie en vochtigheid te geven die het verdient.