Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
L’ORÉAL PARIS
Reviews

Color Riche Satin Nude lipstick

Lippenstift
  • Prix Net
Merk
L’ORÉAL PARIS
Reviews

Color Riche Satin Nude lipstick

Lippenstift
  • € 10,99 € 14,99
10,99€ VOOR 1
Het gamma color riche
L'OREAL PARIS

Levering

  • € 10,99 € 14,99
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving

Ontdek de nieuwe Color Riche Nudes of Worth collectie van nude lipsticks. Color Riche Nudes of Worth van L'Oréal Paris zijn verkrijgbaar in 5 satijnen tinten. Zo kan iedereen zijn perfecte nude lipstick vinden. De lipstick heeft een satijnen finish die je lippen een mooie, subtiele glans geeft. Formule verrijkt met verzorgende ingrediënten. De lipstick blijft de hele dag comfortabel zitten. Een stick nude lipstick bij je hebben is super handig. Hij is bijvoorbeeld geschikt voor naar je werk, maar kan ook wat extra's geven aan je look tijdens een etentje. En, niet onbelangrijk, het is gemakkelijk aan te brengen. Als je rode lippenstift netjes in lijntjes moet aanbrengen, valt het met een nude kleur veel minder op als het niet 'perfect' is. Liever een nude lipstick met een matte finish? Probeer dan een van de matte tinten van Colors of Worth.

Kenmerken
Ingrediënten

Waarde1: DIMETHICONE - GEHYDROGENEERD POLYISOBUTEEN - POLYETHYLEEN - TRIMETHYL PENTAPHENYL TRISILOXAAN - OCTYLDODECYL NEOPENTANOAAT - SUCROSEACETAAT ISOBUTYRAAT - STEARYLHEPTANOAAT - TRIMETHYLSILOXYSILICAAT - STEARYLCAPRYLAAT - ARGANIA SPINOSA KERNOLIE - PARAFFINE - PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMAAT - DIMETHICONE/VINYLTRIMETHYLSILOXYSILICATE CROSSPOLYMER - CERA MICROCRISTALLINA / MICROCRYSTALLINE WAX - TOCOPHERYL ACETAAT - SYNTHETIC WAX - PARFUM / FRAGRANCE - GERANIOL - CITRONELLOL - BENZYL ALCOHOL - LINA

. "De lijsten met ingrediënten die in onze producten worden gebruikt, worden regelmatig bijgewerkt. U wordt daarom verzocht de ingrediëntenlijst op de verpakking van uw product te lezen om er zeker van te zijn dat de ingrediënten geschikt zijn voor uw persoonlijk gebruik." (Voor producten die in de winkel worden gesplitst, moet de meest recente ingrediëntenlijst ter plaatse bij het verkooppunt worden verkregen nadat het product is bijgevuld).

Inhoud
0
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?