Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
L’ORÉAL PARIS
Reviews

Volume Million Lashes Balm

mascara
Merk
L’ORÉAL PARIS
Reviews

Volume Million Lashes Balm

mascara
  • € 18,99
Selecteer de productkenmerken
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
De L'Oréal Volume Million Lashes Balm Brown mascara geeft jouw wimpers naast volume ook ultieme verzorging.
De formule bestaat voor 97% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong, waaronder een verzorgende balsem die de wimpers niet alleen verzorgt maar ze ook zacht en soepel houdt. Ook is de mascara hypoallergeen, geschikt voor gevoelige ogen en voor lensdragers.
De Volume Million Lashes Balm Brown heeft een flexibele mascara borstel. De smalle vorm borstel met dunne haartjes zorgt voor perfect gesepareerde wimpers zonder in te leveren op volume. Ga voor prachtig volume zonder klontjes met de Volume Million Lashes Balm Brown!
Gebruiksadvies
Plaats het mascara borsteltje aan de wortel van de wimpers en breng zachtjes aan tot aan de puntjes. Herhaal dit meerdere keren voor nog meer volume. Breng de mascara ook lichtjes aan op de onderwimpers.
Kenmerken
Ingrediënten
aqua / water, behenyl behenate, glyceryl stearate, cetearyl alcohol, propanediol, pullulan, stearic acid, glycerin, alcohol denat., palmitic acid, silica, sodium hydroxide, sodium dehydroacetate, caprylyl glycol, myristic acid, caffeine, tin oxide “houd er rekening mee dat de ingrediëntenlijsten voor producten van ons merk regelmatig worden bijgewerkt. raadpleeg de ingrediëntenlijst op de productverpakking voor de meest actuele lijst met ingrediënten om er zeker van te zijn dat deze geschikt is voor uw persoonlijk gebruik. " (voor producten die in de winkel worden bijgevuld, moet de meest actuele ingrediëntenlijst worden verkregen op het verkooppunt nadat het product opnieuw is gevuld).
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?