Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
LISTERINE
Reviews

Cool Mint

Mondwater
Merk
LISTERINE
Reviews

Cool Mint

Mondwater
  • € 6,99

Levering

  • € 6,99
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Met een opvallend frisse muntsmaak verzorgt Listerine® Cool Mint mondwater de tanden en de mond op effectieve wijze. De formule met vier essentiële oliën verwijdert tot 97% van de bacteriën die overblijven na het tandenpoetsen. Listerine® Cool Mint mondwater vermindert tandplak, een belangrijke oorzaak van gingivitis ofwel tandvleesontsteking. De aangename muntsmaak zorgt voor langdurig frisse adem. Aanbevolen door mondhygiënisten.
Gebruiksadvies
Voor het beste resultaat spoelt u ’s ochtends en ‘s avonds na het poetsen van uw tanden 30 seconden met 20 ml mondwater. Spuug het mondwater uit en slik niet in. 20 ml is gelijk aan 4 theelepels. Voor kinderen tussen 6 en 12 jaar is de dosis 10 ml (2 theelepels).
Kenmerken
Versterkt je tanden met fluoride tegen tandbederf. Voor een langdurig frisse adem. Helpt tot 97% van de schadelijke bacteriën te bestrijden. Listerine® Cool Mint mondwater helpt tot 97% van de schadelijke bacteriën te verwijderen op die plekken in de mond waar de tandenborstel niet bij kan: tussen de tanden, op het tandvlees en op de tong.
Ingrediënten
Aqua, Alcohol, Sorbitol, Poloxamer 407, Benzoic Acid, Sodium Saccharin, Eucalyptol, Methyl Salicylate, Thymol, Sodium Benzoate, Menthol, Aroma, CI 42053. Bevat alcohol. Contient de l’alcool. Enthält Alkohol
Inhoud
500 ml
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?