Klik hier voor gratis verzending gratis levering*

Inspiratie 

Mama, ik heb een cadeautje voor je! Gelukkige moederdag.

6 x liefs, van Di, voor 6 mooie mama’s

1. Classy mom

Deze mama heeft stijl! Ze ziet er altijd tot in de puntjes verzorgd uit. Haar maak je blij met een klassieker als geurende geschenkdoos van Roger & Gallet of een huisparfum van Berger, maar ook met een stylish ready to go paletje om er altijd en overal goed uit te zien. Of een klassieke intens zwarte mascara natuurlijk, voor bij haar little black dress.

2. Matchmaker mama

Zij is één brok liefde... en strooit die in het rond. Eigenlijk is ze een vermomde cupido, die iedereen de liefde van zijn of haar leven gunt, zeker – of vooral – haar kinderen! Deze romantische ziel met een gouden hart maak je blij met een al even romantische geur, met een palet vol goud of met de tinten van een bos roze rozen.

3. Model-moeder!

Deze mama is niet alleen mee met alle make-up trends, ze weet ze ook nog perfect naar haar hand te zetten. Move over, Gigi Hadid en co! Deze mama verras je met make-up zoals een hot metal paint oogschaduw met bijpassende mascara... En natuurlijk met een toilettasje waar al haar spulletjes in passen!

4. Eco-mama

Deze mama vindt het belangrijk dat je lief bent voor Moeder Aarde. Bij Di vind je een uitgebreide selectie groene cadeautjes waar je haar superblij mee maakt! Doe deze mama plezier met eco-nagellak zonder schadelijke stoffen als formldehyde, tolueen, xyleenof synethetische kamfer. Of verras haar met minerale make-up zoals die van Physicians Formula!
  

5. La mamma!

Ze is de koningin in huis, kookt hemels en haar hartelijkheid is legendarisch: jouw mama is lá mamma, het Italiaanse prototype van moederliefde. Geef haar een complimentje voor haar fantastische pasta met een Essie-lakje met een knipoog. Of verras haar met een sensuele blush die haar warmte accentueert, of met een lipstick for Queens zodat ze nog meer kussen kan uitdelen... Gouden tip: laat haar je hart zien!
  

6. Mamy-fique !

Ze is mama én ondertussen ook al jonge mami van een paar super kleinkinderen. Druk, druk, druk want ze staat nog volop in het leven. Ondertussen maak je haar op moederdag blij met een geparfumeerde bodylotion die haar huid heerlijk zacht maakt, met een rozige blush die haar een fris blosje geeft of een superontspannende geschenkdoos van Kneipp.