Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
MAX FACTOR
Reviews

Masterpiece 2 In 1 Lash Wow

mascara
Merk
MAX FACTOR
Reviews

Masterpiece 2 In 1 Lash Wow

mascara
  • € 20,99

Levering

  • € 20,99
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
De Max Factor Masterpiece 2 In 1 Lash Wow Mascara zorgt ervoor dat wimpers langer lijken en geeft ze een echte volumeboost.
Kies jouw favoriete make-uplook door het unieke, eenvoudig te gebruiken borsteltje simpelweg om te draaien en ga voor maximale resultaten. Verleng en separeer, of lift en geef volume: de keuze is aan jou!
De vegan formule bevat weldadige ingrediënten die je wimpers verzorgen. De mascara schilfert niet, is makkelijk zonder klontertjes aan te brengen en blijft de hele dag lang mooi zitten, zonder af te geven. De langhoudende, gladde formule van deze volumeverhogende en verlengende mascara is eenvoudig en nauwkeurig aan te brengen over de hele lengte en zelfs op de wimpers in de binnenste ooghoeken. De formule is oftalmologisch getest, waardoor deze Max Factor mascara geschikt is voor personen met gevoelige ogen of personen die contactlenzen dragen.
Geef jouw wimpers die WOW-factor!
Deze 2-in-1 verlengende mascara en volume mascara heeft een draaibaar en eenvoudig te gebruiken borsteltje waarmee je jouw favoriete wimperlook in een handomdraai onder de knie krijgt.
De vegan formule bevat weldadige ingrediënten die je wimpers verzorgen.
De mascara schilfert niet, vormt geen klontjes bij het aanbrengen en blijft de hele dag lang prachtig zitten.
De gladde formule is eenvoudig en nauwkeurig aan te brengen over de hele lengte, en zelfs op de wimpers in de binnenste ooghoeken.
Deze mascara voor gevoelige ogen werd oftalmologisch getest en is ook geschikt voor dragers van contactlenzen.
Gebruiksadvies
AANBEVOLEN GEBRUIK:|Veeg overtollig product van het mascaraborsteltje voordat u het op de wimpers aanbrengt.|Draai het uiteinde van het handvat om uw gewenste look te kiezen - lengte of volume.|Plaats het borsteltje aan de basis van uw bovenste wimpers. Beweeg het borsteltje omhoog om de wimpers van de basis tot de punt te bedekken, en voeg wat zijwaartse bewegingen toe voor een gelijkmatige laag.|Herhaal dit voor de binnenste en buitenste ooghoeken.|Voor de onderste wimpers, breng de mascara vanuit het midden naar beneden aan beweging, gebruik dan de borstel verticaal voor de hoeken.
Kenmerken
More volume, length
Ingrediënten
Aqua/Water/Eau, Paraffin, Stearic Acid, PVP, Cetyl Alcohol, Cera Microcristallina/Microcrystalline Wax/Cire Microcrystalline, Hydrogenated Vegetable Oil, Arginine, Polysorbate 20, Propylene Glycol, Rhus Verniciflua Peel Wax, Copernicia Cerifera Cera/Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax/Cire de Carnauba, Stearyl Stearate, Panthenol, Synthetic Wax, Candelilla Cera/Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax/Cire de Candelilla, Caprylyl Glycol, Hectorite, Simethicone, Tocopheryl Acetate, Pantolactone, Camellia Sinensis Seed Oil, Sclerocarya Birrea Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Cellulose, Argania Spinosa Kernel Oil, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Passiflora Edulis Seed Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Polyethylene, Biotin, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Ceramide NG, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Tocopherol, [May Contain/Peut Contenir/+/-: Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499)]
Inhoud
7 ml
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?