Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
NOUGHTY
Reviews

Hello Curls Define and Reshape Curl Primer

Conditioner

Afbeelding niet beschikbaar
Merk
NOUGHTY
Reviews

Hello Curls Define and Reshape Curl Primer

Conditioner
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Doei doei pluizige en ongedefinieerde krullen met deze 97% natuurlijke krulprimer Hello Curls van Noughty. Gebruik op pas gewassen haar, onder je favoriete styler om krullen voor te bereiden, te definiëren en te optimaliseren, of draag het alleen om een natuurlijke krul te creëren. Gebruik tussen wasbeurten om pluizige krullen opnieuw vorm te geven of nieuw leven in te blazen. Curl-optimaliserende QuinOxy, gemengd met zeekelp-extract en sheaboter, definieert en geeft stevigheid aan krullen. Bereid je voor om het onderwerp te worden van ernstige curl-jaloezie!
Gebruiksadvies
Spray de primer rijkelijk op net gewassen,vochtig haar en style het haar naar wens. Spuit de primer tussen wasbeurten door op droog haar en kneed je haar om je krullen een nieuwe impuls te geven.
Kenmerken
Ingrediënten
Acid, Amyl Cinnamal, PCA, Linoleic Acid, PVP, Linalool, Laminaria Digitata Extract, Hydroxycitronellal, Sodium Benzoate, Glycine, Alanine, Crithmum Maritimum Extract, Serine, Geraniol, Eugenol, Valine, Citronellol, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) L
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?