Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
NYX PROFESSIONAL MAKEUP
Reviews

Bare with Me Blur

Foundation
Merk
NYX PROFESSIONAL MAKEUP
Reviews

Bare with Me Blur

Foundation
  • € 11,50
Selecteer de productkenmerken
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Verkrijg in een handomdraai een teint met blur-effect zonder onvolkomenheden met onze nieuwe foundation met blur-effect Bare With Me Blur, verrijkt met voedende ingrediënten voor een mooiere en beter gehydrateerde huid gedurende 12 uur!
Ontdek het "schoonheidfilter"-effect zonder moeite, met een make-upresultaat dat mat is met een blur-effect, maar nooit dof. Zorg voor je huid dankzij de formule samengesteld uit glycerine, matcha en niacinamide voor een huid die zichtbaar egaal en helder is. Lichte textuur op de huid. Beschikbaar in 24 tinten, ontwikkeld voor een brede waaier aan huidskleuren.
Vegan* formule. *Geen ingrediënten of derivaten van dierlijke oorsprong.
Kenmerken
Een medium dekking en een blur-effect.
- Aanpasbare dekking
- Blurt in een handomdraai je poriën, onvolkomenheden en vlekjes)
Ingrediënten
“Houd er rekening mee dat de ingrediëntenlijsten voor producten van ons merk regelmatig worden bijgewerkt. Raadpleeg de ingrediëntenlijst op de productverpakking voor de meest actuele lijst met ingrediënten om er zeker van te zijn dat deze geschikt is voor uw persoonlijk gebruik. " (Voor producten die in de winkel worden bijgevuld, moet de meest actuele ingrediëntenlijst worden verkregen op het verkooppunt nadat het product opnieuw is gevuld).
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?