Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
NYX PROFESSIONAL MAKEUP
Reviews

Bare With Me Concealer Serum

Concealer
Merk
NYX PROFESSIONAL MAKEUP
Reviews

Bare With Me Concealer Serum

Concealer
  • € 11,50
Selecteer de productkenmerken
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Dit is een skintervention! Zeg vaarwel tegen huidstress met onze nieuwste toevoeging aan de Bare With Me familie.
Donkere kringen? Weggewerkt! Acne en puistjes? Bedekt! Roodheid, irritaties of een droge huid? Goodbye! Verrijkt met huidverzorgende ingrediënten als Trilzwam, Cica en groene thee voor hydratatie tot 24 uur lang. Verkrijgbaar in dertien ultra-hydraterende tinten met een medium dekking en non-cakey finish. 100% vegan formule voor gezicht en lichaam.
Alle voordelen van huidverzorging in één pompje! Gemakkelijk aan te brengen met een onzichtbare, medium dekking voor ultieme hydratatie tot 24 uur.
Kenmerken
Ingrediënten
Aqua / Water, Hydrogenated Polyisobutene, Hydrogenated Polydecene, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Glycerin, Trimethylsiloxysilicate, Isononyl Isononanoate, Disteardimonium Hectorite, Butylene Glycol, Silica, Camellia Sinensis Leaf Extract, Helianthus Annuus Seed Oil / Sunflower Seed Oil, Tremella Fuciformis Polysaccharide, Centella Asiatica Extract, Allantoin, Sorbitan Olivate, Sorbitan Sesquiisostearate, Glyceryl Behenate/Eicosadioate, Sodium Chloride, Magnesium Sulfate, Ethylhexylglycerin, Polyhydroxystearic Acid, Tocopherol, Phenoxyethanol “Houd er rekening mee dat de ingrediëntenlijsten voor producten van ons merk regelmatig worden bijgewerkt. Raadpleeg de ingrediëntenlijst op de productverpakking voor de meest actuele lijst met ingrediënten om er zeker van te zijn dat deze geschikt is voor uw persoonlijk gebruik. " (Voor producten die in de winkel worden bijgevuld, moet de meest actuele ingrediëntenlijst worden verkregen op het verkooppunt nadat het product opnieuw is gevuld).
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?