Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
NYX PROFESSIONAL MAKEUP
Reviews

Line loud lip pencil

Lippotlood
Merk
NYX PROFESSIONAL MAKEUP
Reviews

Line loud lip pencil

Lippotlood
  • € 7,50
Selecteer de productkenmerken
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving

Maak wat lawaai en sluit je aan bij de beweging! Ontdek de langhoudende lipliner die elke look cachet geeft met een matte finish in levendige kleuren. Het is tijd om afscheid te nemen van harde, droge, ouderwetse lippotloden zonder pigmentatie. Zeg hallo tegen de nieuwe langhoudende, comfortabele lippotloden! De formule is verrijkt met jojoba-olie en vitamine E voor gladdere, zachtere lippen. Droogt nooit uit, altijd comfortabel. Deze crèmige waterproof formule glijdt over de lippen zonder te trekken, een precieze applicatie die gemakkelijk vervaagt. Zo romig. Zo zacht. Zo rijk. Verzorg je hold! Vorm en kleur je lippen met onze Line Loud lipliner. Veganistische formule, zonder ingrediënten van dierlijke oorsprong of afgeleiden.

Kenmerken

18 levendige kleuren met gladde, zachtmatte finish: Aangenaam in gebruik om de vorm van je lippen te accentueren en opvallende resultaten te creëren.

- Formule verrijkt met jojoba-olie en vitamine E: extreem gunstig, voor gladde lippen die heerlijk zacht aanvoelen, niet uitdrogen en steeds comfortabel aanvoelen.

- Verantwoorde make-up: de vegan formule van het Line Loud Lip Pencil zonder dierlijke bestanddelen is ideaal om je lippen te hullen in een prachtige kleur.

- Gemakkelijk in gebruik: gebruik het potloodpunt om de lipcontour precies te omlijnen zoals jij dat wilt, voor moeiteloze en uiterst nauwkeurige resultaten.

- Voor resultaten die die hele dag blijven zitten: het Line Loud Lip Pencil is een langhoudend lippotlood dat niet afgeeft of vervaagt, zodat je lippen er steeds prachtig blijven uitzien.)

Ingrediënten

De lijsten met ingrediënten die in onze producten worden gebruikt, worden regelmatig bijgewerkt. U wordt daarom verzocht de ingrediëntenlijst op de verpakking van uw product te lezen om er zeker van te zijn dat de ingrediënten geschikt zijn voor uw persoonlijk gebruik." (Voor producten die in de winkel worden gesplitst, moet de meest recente ingrediëntenlijst ter plaatse bij het verkooppunt worden opgevraagd nadat het product opnieuw is gevuld).

Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?