Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
NYX PROFESSIONAL MAKEUP
Reviews

Pore Filler Targeted Stick

Primer
Merk
NYX PROFESSIONAL MAKEUP
Reviews

Pore Filler Targeted Stick

Primer
  • € 8,95

Levering

  • € 8,95
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Deze lichtgewicht, niet-uitdrogende vervagende primer minimaliseert onmiddellijk de verschijning van poriën en fijne lijntjes en biedt de hele dag een all-over soft focus filter effect. De huid ziet er onmiddellijk gladder uit en voelt zachter aan en onvolkomenheden worden onmiddellijk vervaagd. De Pore Filler Stick biedt direct een glad canvas voor gemakkelijke make-up applicatie. Het is gemakkelijk en gelijkmatig aan te brengen met een doorschijnende afwerking. Het product houdt make-up er fris uitzien en blijft tot wel 12 uur zitten. De huidtextuur ziet er glad uit en voelt de hele dag zacht aan. De formule ziet er niet dag droog uit en voelt niet droog aan op de huid.
Gebruiksadvies
Breng een kleine hoeveelheid over het hele gezicht aan. Wacht een paar minuten en breng dan foundation aan. Dit product kan onder en over make-up worden gebruikt! Dep lichtjes en blend met de vingertoppen.
Kenmerken
Ingrediënten
Caprylic/Capric Triglyceride , Dimethicone , Silica , Synthetic Wax , Cera Microcristallina / Microcrystalline Wax , Dimethicone Crosspolymer , Polyethylene , Caprylyl Glycol , Tocopheryl Acetate , Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate ,
Inhoud
3 gr
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?