Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
NYX PROFESSIONAL MAKEUP
Reviews

The Marshmellow Primer

Primer
Merk
NYX PROFESSIONAL MAKEUP
Reviews

The Marshmellow Primer

Primer
  • € 18,50

Levering

  • € 18,50
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Dit is het marshmellow effect! Deze 10-in-1 smoothing super primer van Nyx Professional Makeup bevat marshmallow extract, voor buitengewone 10 make-up voordelen die jij nog niet kent! De zachte textuur van de primer droogt volledig transparant op en is geschikt voor alle huidtinten!
10 buitengewone make-up voordelen. Deze primer smoothes, verzacht, laat je makeup voor 16 uur lang perfect zitten, hydrateert, kalmeert, egaliseert, minimaliseert poriën, vervaagt lijntjes, geeft je huid een zacht laagje EN laat je make-up de hele dag fris aanvoelen. 100% vegan formule - en geen siliconen.
Dit is het marshmellow effect! 100% is het ermee eens dat de primer een smooth canvas creëert als de perfecte basis voor het aanbrengen van makeup. 99% is het ermee eens dat de huid er na 4 dagen zachter uitziet. 98% is het ermee eens dat de huid er na 4 dagen gladder uitziet. 99% is heel erg tevreden over de primer!
Gebruiksadvies
Breng een beetje product aan op je gezicht, verdeel met schone vingers of met een kwast voor je je foundation aanbrengt.
Kenmerken
Ingrediënten
Aqua / water / eau, butylene glycol, glycerin, butyrospermum parkii butter / shea butter, decyl cocoate, polyglyceryl-3 methylglucose distearate, caprylyl methicone, dicaprylyl carbonate, di-c12-13 alkyl malate, 1,2-hexanediol, polymethylsilsesquioxane, a
Inhoud
30 ml
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?