Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
NYX PROFESSIONAL MAKEUP
Reviews

Vivid rich mechanical pencil

Oogpotlood
Merk
NYX PROFESSIONAL MAKEUP
Reviews

Vivid rich mechanical pencil

Oogpotlood
  • € 7,95
Selecteer de productkenmerken
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving

Ben je klaar om de nieuwe verborgen schatten van NYX Professional Makeup te ontdekken? De kluis van de Vivid Rich Mechanical Pencils is eindelijk ontsloten! Dus wacht niet langer en pak de 12 sublieme, op edelstenen geïnspireerde tinten! Een romige textuur in een matte, glanzende of metallic finish die het ultieme juweel wordt om toe te voegen aan al je looks. Van Spicy Pearl tot Aquamarine tot Amber Stunner, dit nieuwe assortiment intens gepigmenteerde liners zal je versteld doen staan. Het extraatje: het intrekbare formaat betekent dat je geen puntenslijper meer nodig hebt voor je mooiste grafische looks! Ga voor een ultrarijke* look die zeker in het oog zal springen met de nieuwe Vivid Rich Mechanical Liners. Veganistische formule, zonder ingrediënten van dierlijke oorsprong of afgeleiden. *verslindend

Kenmerken

Zachte en romige pigmenten: de eyeliner glijdt moeiteloos over je ogen, zonder trekken en smeren. Zo breng je hem gemakkelijk aan en blend je hem zoals je wilt.

- Gemakkelijk aan te brengen één beweging: focus volledig op je make-up skills en creëer gemakkelijk de perfecte winged eyeliner of creëer een vloeiende, krachtige lijn.

- 12 op edelstenen geinspireerde kleuren, voor alle huidskleuren: van Spicy Pearl & Amber Stunner tot Aquamarine Dream, mix en match stralende tinten of kies voor een monochrome uitstraling.

- Matte, glinsterende en metallic kleuren: laat je creativiteit de vrije loop en gebruik onze mooie levendige, intense liners om unieke looks te creëren.)

Ingrediënten

De lijsten met ingrediënten die in onze producten worden gebruikt, worden regelmatig bijgewerkt. U wordt daarom verzocht de ingrediëntenlijst op de verpakking van uw product te lezen om er zeker van te zijn dat de ingrediënten geschikt zijn voor uw persoonlijk gebruik." (Voor producten die in de winkel worden gesplitst, moet de meest recente ingrediëntenlijst ter plaatse bij het verkooppunt worden opgevraagd nadat het product opnieuw is gevuld).

Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?