Gratis levering bij aankoop van min. 39€.

Merk
ORAL B

Floss Action - 3 stuks

Opzetborstel
Tot 100% meer tandplak verwijderen en gezonder tandvlees in vergelijking met een gewone manuele tandenborstel. Met MicroPulse-borstelharen die tandplak losmaken en optimale dekking van de tanden bieden.
Beschrijving
De FlossAction is een van Oral-B's hoogwaardige vervangende opzetborstels. Hij beschikt over speciaal ontwikkelde MicroPulse-borstelharen die tandplak losmaken om tot 100% meer tandplak te verwijderen dan een gewone manuele tandenborstel. De verbeterde FlossAction opzetborstels van Oral-B zijn ontwikkeld met CleanMaximiser-technologie die de groene borstelharen geel maakt voor optimale prestaties van de opzetborstel en de beste reiniging. De unieke ronde borstelkop en borstelharen reiken diep tussen de tanden voor een optimale dekking van de tanden.
De verpakking bevat 3 opzetborstels verenigbaar met alle Oral-B-handvatten, behalve Pulsonic en iO.
Gebruiksadvies
Tandartsen raden aan je tandenborstel iedere 3 maanden te vervangen. De Indicator borstelharen geven aan wanneer de opzetborstel vervangen dient te worden. Oral-B biedt verschillende opzetborstels om te voldoen aan je persoonlijke behoeften op het gebied
Avis client

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?