Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
REVOX
Reviews

JUST Daily Sun Shield SPF50+

Gezichtscrème
Merk
REVOX
Reviews

JUST Daily Sun Shield SPF50+

Gezichtscrème
  • € 6,49

Levering

  • € 6,49
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
JUST Daily Sun Shield is een alles-in-één lichtgewicht dagcrème. Het beschermt je huid tegen veroudering veroorzakende UVA-stralen en brandwonden veroorzakende UVB-stralen, terwijl het tegelijkertijd hydrateert en verzacht. Door de delicate textuur, het trekt snel in de huid voor een niet-vette, fluweelzachte finish, waardoor het een perfecte basis vormt voor make-up.
Gebruiksadvies
Let op: Vermijd ook bij gebruik van zonbeschermingsproducten de middagzon en overmatige blootstelling aan de zon om ernstige gezondheidsrisico's te voorkomen. Individuele intolerantie voor één van de ingrediënten is mogelijk. Voer voor het eerste gebruik een gevoeligheidstest uit. Gebruiksaanwijzing: Breng een ruime hoeveelheid aan op de gereinigde huid van gezicht en hals, direct voor blootstelling aan de zon. Het verkleinen van de hoeveelheid verlaagt het beschermingsniveau aanzienlijk. Breng voor optimale bescherming het product meerdere keren opnieuw aan, vooral na zweten of afvegen. Vermijd direct contact met de ogen.
Kenmerken
Ingrediënten
Water / Aqua, Octocrylene, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Ethylhexyl Salicylate, Ethylhexyl Triazone, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Di-C12-13 Alkyl Malate, Diisopropyl Adipate, Mineral Oil / Paraffinum Liquidum, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Glycol Cetearate, Glyceryl Stearate, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Cetyl Palmitate, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Allantoin, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Fragrance / Parfum, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Limonene, Anise Alcohol.
Inhoud
30 ml
Très Haute (50+)
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?