Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
REVOX
Reviews

JUST Niacinamide 10%

Serum
Merk
REVOX
Reviews

JUST Niacinamide 10%

Serum
  • € 6,49

Levering

  • € 6,49
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
JUST Niacinamide 10% is een dagelijkse vochtinbrengende crème voor gezicht en hals.
Niacinamide is een vorm van vitamine B3 - één van de acht B-vitamines die nodig zijn voor een gezond lichaam en huid. Vitamine B3 helpt het verschijnen van onvolkomenheden te verminderen, waardoor de teint gladder wordt. Het helpt de barrièrefunctie van de huid te verbeteren om het te beschermen tegen externe verontreinigende stoffen en om vochtverlies te voorkomen. Het product richt zich op de grove huidtextuur, droogheid en onzuiverheden. Geschikt voor alle huidtypen.
Combineer met REVOX B77 JUST Hyaluronzuur 5%, REVOX B77 JUST Vitamine C 20%, REVOX B77 JUST Cafeïne 5% als onderdeel van je dagelijkse schoonheidsroutine.
Gebruiksadvies
Gebruiksaanwijzing: Slechts eenmaal per dag, 's ochtends of' s avonds, 4-5 druppels aanbrengen op een gereinigde en volledig droge huid. Masseer zachtjes in tot geabsorbeerd. Wacht tot het droog is alvorens het volgende product aan te brengen. Gebruik vóór vochtinbrengende crèmes en oliebehandelingen. Let op: Individuele intolerantie voor het product is mogelijk. Voor de eerste toepassing wordt aanbevolen om een gevoeligheidstest uit te voeren. Indien er ongemak optreedt, stop dan met het gebruik van het product.
Kenmerken
Ingrediënten
Water / Aqua, Vitamin B3 / Niacinamide, Propylene Glycol, Zinc Citrate, Phenoxyethanol, Xanthan Gum, PPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol Ether, Disodium EDTA.
Inhoud
30 ml
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?