Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
REVOX
Reviews

Just Multi Peptides For Hair

Haarserum
Merk
REVOX
Reviews

Just Multi Peptides For Hair

Haarserum
  • € 6,49

Levering

  • € 6,49
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
REVOX B77 JUST MULTI PEPTIDEN VOOR HAAR Is een serum voor haardichtheid dat de follikels verstevigt en stimuleert, waardoor het haar dikker wordt en er gezond uitziet.
De geavanceerde formule met Biotinoyl Tripeptide vergemakkelijkt de keratinocytenproliferatie in de haarwortel en zorgt voor voller, dichter en sterker haar. Met het Keratrix™ complex, rijk aan biofunctionele Oligopeptiden met aanhoudende werking op de haarvezels, verbetert dit serum de algehele conditie van haar en hoofdhuid. De lichte siliconenvrije formule trekt in de hoofdhuid zonder een vettig gevoel achter te laten.
Dit product richt zich op dunner wordend, dof haar zonder volume en is geschikt voor alle haartypen.
Gebruiksadvies
Breng 5-6 druppels aan op een schone en droge hoofdhuid en masseer het serum grondig en gelijkmatig in. Gebruik het product elke avond zonder spoelen en laat het de hele nacht inwerken. Vermijd contact met de ogen.
Kenmerken
Ingrediënten
Water / Aqua, Glycerin (and) Provitamin B5 / Panthenol (and) Biotinoyl Tripeptide-1 (and) Trehalose (and) Caprylyl Glycol (and) Ethylhexylglycerin, Hydrolyzed Carob Tree Seed Extract / Hydrolyzed Ceratonia Siliqua Seed Extract (and) Corn Starch / Zea Mays Starch (and) Sodium Benzoate (and) Potassium Sorbate (and) Polyquaternium-7 (and) Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Zinc Gluconate, Caffeine, Phenoxyethanol, PPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol Ether, Disodium EDTA.
Inhoud
30 ml
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?