Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
REVOX
Reviews

JUST Salicylic Acid 2%

Serum
  • Nieuw
Merk
REVOX
Reviews

JUST Salicylic Acid 2%

Serum
  • € 6,49

Levering

  • € 6,49
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
Beschrijving
JUST Salicylic Acid 2% is een peeling voor het gezicht.
Salicylzuur is een bèta-hydroxyzuur (BHA), afgeleid van natuurlijke bronnen zoals wilgenschors, wintergroene bladeren of zoete berkenschors. Salicylzuur is een effectieve exfoliant die de vette huid en verstopte poriën kan binnendringen voor een diepe reiniging. Het zuur werkt aan het verwijderen van dode huidcellen en overtollig talg, wat helpt om een frissere, meer egale huid te onthullen. Dit product richt zich op een oneffe en/of een naar onzuiverheden neigende huid.
Combineer met REVOX B77 JUST Arganolie 100%, REVOX B77 JUST Blend Oil of REVOX B77 JUST Hyaluronzuur 5% als onderdeel van je schoonheidsroutine, om de huid te voeden en te beschermen tegen uitdrogen.
Gebruiksadvies
Gebruiksaanwijzing: Breng 's avonds 4-5 druppels aan op een schone en volledig droge huid, vermijd het gebied rond de ogen en masseer zachtje sin tot het volledig is opgenomen. Wacht tot het droog isakvorens een volgend product aan te brengen. Let op: Niet combineren met andere directe zuren. Niet gebruiken op een gevoelige, schilferende of beschadigde huid. Om overmatige opname van salicylzuur door de huid te voorkomen, mag u de huid niet scrubben of te veel exfoliëren voordat u REVOX B77 JUST Salicylzuur 2% gebruikt. Het wordt aanbevolen om directe blootstelling aan de zon te vermijden en zonnebrandcrème te gebruiken tijdens het gebruik van salicylzuur. Individuele intolerantie voor het product is mogelijk.Indien er ongemak optreedt, stop dan met het gebruik van het product. Voor de eerste toepassing wordt aanbevolen om een gevoeligheidstest uit te voeren: breng 1-2 druppels van het product aan op een klein gebied in de holte van de elleboog. Als er na 24 uur geen irritatie ontstaat, is het product veilig voor gebruik. Niet aanbrengen op een ontstoken, door de zon verbrande of geïrriteerde huid. Als u een prikkend of branderig gevoel krijgt, moet het product onmiddellijk met veel water worden afgespoeld. Als het brandende gevoel aanhoudt,dient u een arts te raadplegen.
Kenmerken
Ingrediënten
Water / Aqua, Propylene Glycol, Sodium Salicylate, Salicylic Acid, Xanthan Gum, PPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol Ether, Phenoxyethanol, Potassium Hydroxide, Disodium EDTA.
Inhoud
30 ml
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?