Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
REVOX
Reviews

JUST Vitamin C 20%

Serum
Merk
REVOX
Reviews

JUST Vitamin C 20%

Serum
  • € 6,49

Levering

  • € 6,49
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
JUST Vitamin C 20% is een antioxidant serum voor het gezicht en de hals.
Vrije radicalen kunnen collageen in de huid afbreken en verslapping en rimpelvorming mogelijk maken. Vitamine C is een krachtig anti-aging ingrediënt dat de huid antioxiderende bescherming biedt tegen vrije radicalen en externe omgevingsfactoren. Vitamine C helpt de intensiteit van rimpels en donkere vlekken te verminderen, verfrist en verheldert de teint. Dit serum is verrijkt met aloë vera-extract en groene thee-extract om de antioxiderende eigenschappen te versterken. Beide extracten hebben een kalmerende en voedende werking. Het product richt zich op pigmentatie, een oneffen teint en tekenen van veroudering.
Combineer met REVOX B77 JUST Arganolie 100% of REVOX B77 JUST Squalane, als onderdeel van je dagelijkse schoonheidsroutine.
Gebruiksadvies
Gebruiksaanwijzing: Breng 's ochtends 4-5 druppels aan op een schone en droge huid en masseer zachtjes in tot het is opgenomen. Wacht tot het droog is alvorens het volgende product aan te brengen. Let op: Als u glycolzuur-, salicylzuur- of retinolproducten gebruikt, moet u enige tijd wachten voordat u uw REVOX B77 JUST Vitamine C 20% aanbrengt om prikkeling of roodheid te voorkomen. Niet combineren met Peptide producten. Individuele intolerantie voor het product is mogelijk. Indien er ongemak optreedt, stop dan met het gebruik van het product. Voor de eerste toepassing wordt aanbevolen om een gevoeligheidstest uit te voeren: breng 1-2 druppels van het product aan op een klein gebied in de holte van de elleboog. Als er na 24 uur geen irritatie ontstaat, is het product veilig voor gebruik. Niet aanbrengen op een ontstoken, door de zon verbrande of geïrriteerde huid. Als u een prikkend of branderig gevoel krijgt, moet het product onmiddellijk met veel water worden afgespoeld Als het brandende gevoel aanhoudt, dient u een arts te raadplagen
Kenmerken
Ingrediënten
Water / Aqua, Vitamin C / Ascorbic Acid, Potassium Hydroxide, Propylene Glycol, Aloe Vera Leaf Extract / Aloe Barbadensis Leaf Extract, Green Tea Leaf Extract / Camellia Sinensis Leaf Extract, Phenoxyethanol, PPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol Ether, Xanthan Gum, Disodium EDTA.
Inhoud
30 ml
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?