Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
REVOX
Reviews

RETINOL Eye Contour Gel

Oogcontour
Merk
REVOX
Reviews

RETINOL Eye Contour Gel

Oogcontour
  • € 5,99

Levering

  • € 5,99
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
RETINOL Eye Contour Gel van Revox is een oogcontourgel, verrijkt met retinol en ureum, en is speciaal ontworpen om tekenen van veroudering in de tere huid rond de ogen zoals een oneffen textuur en puistjes te helpen verminderen. Het verzacht en beschermt de huid. Retinol verbetert de collageenproductie en richt zich op fijne lijntjes, rimpels en andere tekenen van vroegtijdige veroudering als gevolg van blootstelling aan de zon. Ureum houdt vocht vast en helpt de droogte en ruwheid van de huid rond de ogen te bestrijden. Door de huid te hydrateren, minimaliseert het de zichtbaarheid van rimpels. Gebruiksaanwijzing: Dep zachtjes een kleine hoeveelheid op het gebied van de oogcontouren van de binnenkant naar de buitenste ooghoeken werkend. Vermijd direct contact met de ogen. Let op: Retinoïden kunnen de huid gevoeliger maken voor UV-straling. Vermijd directe blootstelling aan de zon en gebruik zonnebrandproducten. Niet gebruiken in combinatie met andere retinoïden of directe zuren om irritatie te voorkomen. Vermijd contact met de ogen. Individuele intolerantie voor het product is mogelijk. Niet gebruiken op geïrriteerde huid! Als irritatie of overmatige roodheid optreedt, stop dan met het gebruik. Buiten bereik van kinderen houden. Alleen voor uitwendig gebruik!
Gebruiksadvies
Gebruiksaanwijzing: Dep zachtjes een kleine hoeveelheid op het gebied van de oogcontouren van de binnenkant naar de buitenste ooghoeken werkend. Vermijd direct contact met de ogen. Let op: Retinoïden kunnen de huid gevoeliger maken voor UV-straling. Vermijd directe blootstelling aan de zon en gebruik zonnebrandproducten. Niet gebruiken in combinatie met andere retinoïden of directe zuren om irritatie te voorkomen. Vermijd contact met de ogen. Individuele intolerantie voor het product is mogelijk. Niet gebruiken op geïrriteerde huid! Als irritatie of overmatige roodheid optreedt, stop dan met het gebruik. Buiten bereik van kinderen houden. Alleen voor uitwendig gebruik!
Kenmerken
Ingrediënten
Water / Aqua, Urea, Propylene Glycol, Castor Oil / Ricinus Communis Seed Oil, Acrylates /C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Vitamin A Palmitate / Retinyl Palmitate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Mannitol, Cellulose, Hydroxypropyl Methylcellulose, Disodium EDTA.
Inhoud
30 ml
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?