Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
SAPOLI
Reviews

Poli meubles - Spray

Schoonmaakmiddel
Merk
SAPOLI
Reviews

Poli meubles - Spray

Schoonmaakmiddel
  • € 7,99

Levering

  • € 7,99
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
Beschrijving
SAPOLI's 500 ml meubelpoetsspray is de perfecte bondgenoot om je meubels brandschoon en glanzend te houden. De speciale formule werkt stofonderdrukkend en geeft je hout, glas, metaal en andere oppervlakken een langdurige glans.
Om deze spray te gebruiken, begin je met het goed schudden van de fles om de ingrediënten te mengen. Houd het ongeveer 30 cm van het te behandelen oppervlak en spray gelijkmatig. De fijne diffusietechnologie van de spray zorgt voor een gelijkmatige toepassing op het hele oppervlak.
Zodra het product is aangebracht, laat je het enkele ogenblikken inwerken. Poets het oppervlak vervolgens met ronddraaiende bewegingen met een zachte doek. Je zult zien dat je meubels snel hun oorspronkelijke glans terugkrijgen.
Een speciaal kenmerk van deze SAPOLI meubelpolijstspray is dat je het rechtstreeks op je doek kunt spuiten, waardoor je meer controle hebt over het aanbrengen. Deze methode is ideaal voor het polijsten van specifieke voorwerpen of moeilijk bereikbare plaatsen.
SAPOLI meubelpoetsspray geeft je meubels niet alleen een schitterende glans, maar vermindert ook de stofvorming op behandelde oppervlakken. Je zult genieten van eenvoudiger onderhoud en een schonere omgeving.
Met zijn praktische formaat van 500 ml zal SAPOLI meubelpoetsspray je lang bijstaan bij het onderhoud van je meubels. Aarzel niet om dit veelzijdige product op allerlei oppervlakken te gebruiken om ze er weer onberispelijk uit te laten zien en ze te beschermen tegen vuil.
Vertrouw op SAPOLI meubelpoetsspray om je meubels glanzend en stofvrij te houden. Ontdek het gemak en de doeltreffendheid van dit product voor een onberispelijk onderhoud van je favoriete oppervlakken.
Gebruiksadvies
Bus goed schudden - op oppervlak spuiten vanop een afstand van ca, 30 cm - goed opwrijven met een zachte doek. Kan desgewenst ook op het stofdoek worden aangebracht en zo de voorwerpen ermee opwrijven
Kenmerken
STOFWEREND - GEEFT GLANS
Ingrediënten
Hoogwaardige siliconenoliën
Inhoud
500 ml
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?