Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
SAPOLI
Reviews

Vaste boenwas natuur

Schoonmaakmiddel
Merk
SAPOLI
Reviews

Vaste boenwas natuur

Schoonmaakmiddel
  • € 15,19

Levering

  • € 15,19
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
Beschrijving
SAPOLI Natural Paste Wax 450 ml is de ideale keuze voor het onderhouden en verfraaien van je houten meubels. De formule op basis van natuurlijke bijenwas biedt effectieve bescherming en herstelt de schoonheid van het hout.
Het aanbrengen van SAPOLI was is eenvoudig en gemakkelijk. Zorg er voor gebruik voor dat het houten oppervlak schoon en droog is. Verdeel de was gelijkmatig over het hout met een kwast of doek. De textuur van de pastawas maakt het gemakkelijk om het aan te brengen en elk hoekje en gaatje te bereiken.
Laat de was na het aanbrengen volledig drogen. Tijdens deze droogtijd dringen de actieve bestanddelen van de was diep door in het hout, waardoor een beschermende barrière ontstaat tegen vocht, vlekken en krassen. Zodra de was is opgedroogd, kun je verder gaan met polijsten.
Gebruik voor een gladde, glanzende afwerking een zachte wollen doek of een zachte borstel om het houtoppervlak te polijsten. Deze stap onthult alle natuurlijke schoonheid van het hout en geeft het een langdurige satijnen afwerking.
SAPOLI Natural Paste Wax is geschikt voor alle houtsoorten en is ideaal voor het restaureren van antieke meubels of voor regelmatig onderhoud van je houten meubels. Dankzij het praktische formaat van 450 ml kun je het op grote oppervlakken gebruiken zonder dat je bang hoeft te zijn dat het product opraakt.
Verwaarloos de zorg voor je houten meubels niet. Kies voor SAPOLI natuurlijke pasta wax en geef ze een langdurige bescherming en herstel hun natuurlijke glans. Vertrouw op SAPOLI om je hout te verzorgen met een was van topkwaliteit.
Gebruiksadvies
Uitstrijken met behulp van borstel of doek op proper en droog hout – laten drogen - opblinken met een zachte (wollen) doek of zachte borstel
Kenmerken
BESCHERMT - HERSTELT
Ingrediënten
Op basis van bijenwas en terpertijn
Inhoud
450 ML
Geur
Bijenwas
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?