Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
SECRETS DE LOLY
Reviews

Kurl Potion Superfood milk

Leave-In
  • 2+1
Merk
SECRETS DE LOLY
Reviews

Kurl Potion Superfood milk

Leave-In
  • € 25,00
2+1
Haarverzorging en haarkleuring

Levering

  • € 25,00
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Kurl Potion is een "Superfood Milk" die een krachtig complex van revitaliserende en ultra-hydraterende bio-aminozuren bevat. Het definieert, voedt en structureert getextureerd haar. Het bevordert de vorming van springerige krullen en verbetert de dichtheid en textuur van elke krul. Door vocht uit de omgeving tegen te houden, beperkt het pluis. Ons product bevat 17 verschillende aminozuren (arginine, alanine, leucine...) die het vocht vasthouden, de vezel versterken en de elasticiteit verhogen om te beschermen tegen beschadiging. De formule is licht en romig om de krullen niet te verzwaren!
Gebruiksadvies
Breng na het wassen en verzorgen één of twee dotjes aan op vochtig haar, gelijkmatig van de aanzet tot de punten. Niet afspoelen. Om de perfecte mix van vocht en fixatie voor uw haartype te creëren, brengt u de Kurl Potion aan met onze Boost Curl Gel. Drogen met de diffuser of aan de lucht laten drogen.
Kenmerken
• Zoete amandelolie verzacht en vergemakkelijkt het ontwarren. • Quinoa dringt door in de haarvezel om deze te beschermen tegen omgevingsstress. • Bamboe, rijk aan silica, herstructureert en beperkt haarbreuk. • Olijf maakt zacht en zorgt voor glans.
Ingrediënten
Aqua, Cetearyl Alcohol, Pca Glyceryl Oleate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil***, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Betaine, Glycerin, Distearoylethyl Dimonium Chloride, Bambusa Vulgaris Extract, Hydrolyzed Quinoa, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Parfum, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sodium Hydroxide*, Benzyl Salicylate**, Citral**, Citronellol**, Geraniol**, Limonene**, Linalool**. * Ph-Regelaar ** Aanwezig In Het Parfum *** Ingrediënten Uit De Biologische Landbouw
Inhoud
250 ml
Fruitig
Geur
Tutti Frutti
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?