Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
SOLINOTES
Reviews

Sandelhout

Eau de Parfum
  • Promo
Merk
SOLINOTES
Reviews

Sandelhout

Eau de Parfum
  • € 17,00
2de aan 50%
DE PARFUMS
*of 15% voor 1
Uitgezonderd VICTORIA SECRET, GUESS 100 ML, CALVIN KLEIN, DAVIDOFF, DKNY, CACHAREL, LANCOME, ZADIG&VOLTAIRE, DOLCE GABANA, ARMANI, DIESEL, HUGO BOSS, LANVIN, ISSEY MYAKE

Levering

  • € 17,00
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Solinotes eert de subtiliteit en diepte van wit sandelhout in haar nieuwe geur, gekruid, houtachtig en subtiel poederachtig.

We geven ruimte aan durf en de avonturier die in ons sluimert.

Bij het licht van een brandende kaars die de ruimte vult met zijn delicate geur, biedt White Santal een prachtige ontsnapping. Het begint met een kruidige mix van saffraan en komijnzaad. Het hart onthult een poederachtige en licht fruitige toon door de vijgenhout. Langzaam maar zeker wordt de sensualiteit versterkt door muskus gecombineerd met wit sandelhout in de basisnoten.
Gebruiksadvies
Voor een versterkte Solinotes-ervaring, breng onze parfums aan op de pulsatiepunten van je lichaam, waar de meeste warmte wordt afgegeven en de huid zijn diffusievermogen ontwikkelt: aan de binnenkant van de polsen, in de nek, achter de oren... Op dat moment komt de geur tot zijn volle recht en is het je lichaam dat het verhaalt. Merk ook op dat goed gehydrateerde huid de geur beter vasthoudt en langer verspreidt!
Kenmerken
Verkwikkend
Ingrediënten
Alcohol Denat (S.D. Alcohol 40-B), Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene, Hexyl Cinnamal, Citral, Eugenol.
Inhoud
50 ml
Houtachtige, kruidige en poederige geur TOPNOTEN: Saffraan, Komijnzaad HARTNOTEN: Iris, Vijgenhout BASISNOTEN: Muskus, Wit sandelhout
Geur
Een houtachtig parfum
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?