Klik hier voor gratis verzending gratis levering*

InspiratieKerstmis total lookDe magie van Kerstmis en Oud en Nieuw nadert snel... Voor deze gelegenheid presenteert Di zijn inspiraties en deelt zijn advies met je. Alle producten, tegen miniprijzen, zijn te vinden bij Di! 🎄🎁

Schijn helder ! ✨

Chique en elegant, door te kiezen voor deze look maak je zeker geen fouten! Deze make-up is ultralicht en laat je stralen, waar je ook bent. Tip: om deze look perfect te krijgen, moet je een cut-crease doen. Gebruik hiervoor een precisie oogpenseel en Hide&Seek April concealer. Begin met het aanbrengen van oogschaduw zoals gewoonlijk. Volg de ronding van uw ogen en gebruik de concealer om de grens tussen uw beweeglijke en onbeweeglijke oogleden aan te geven. Deze professionele techniek opent uw ogen en geeft een zeer schone uitstraling. Je ziet eruit als een hinde!  

Kerstmis blauw

Er is geen betere tijd om nieuwe dingen te proberen dan tijdens de feestdagen. Durf kleuren, glitter en andere texturen te gebruiken die je normaal niet gebruikt! Deze prachtige blauwgetinte smokey eye zal uw ogen opfleuren, of u nu lichte of donkere ogen hebt. Tip: begin met je ogen en eindig met je teint. Voor een levendig blauw gebruik je een oogschaduwbasis of concealer. Hierdoor komen de kleuren die u aanbrengt beter uit en blijft uw make-up langer zitten!