Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
WELEDA
Reviews

Love Douchecreme Harmoniserend - 200ml

Douchegel
Merk
WELEDA
Reviews

Love Douchecreme Harmoniserend - 200ml

Douchegel
  • € 6,99

Levering

  • € 6,99
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Deze douchecrème van Weleda reinigt de huid op milde wijze en respecteert daarbij de natuurlijke vochtbalans van de huid. Natuurlijke roos, jasmijn en ylang ylang geur. De geur van Aroma Shower Love met natuurlijke etherische oliën heeft een weldadig effect op je humeur en je welzijn. De biologische zonnebloemolie voedt en onderhoudt de natuurlijke vochtbalans van uw huid. Na het douchen voelt uw huid ongelooflijk zacht en soepel aan.
De huidtolerantie van deze douchecrème is dermatologisch bewezen. De douchecrème is biologisch afbreekbaar, je kunt Aroma Shower Love dus na gebruik met een gerust hart door het doucheputje spoelen. Veganistische douchecrème.
Gebruiksadvies
De douchecrème heeft naast een verfrissende werking een unieke en natuurlijke samenstelling en geur om je zintuigen te stimuleren. De 100% natuurlijke geur van rozen, jasmijn en ylang ylang brengt je in een liefdevolle stemming.
Kenmerken
Aroma Shower Love is geschikt voor dagelijks gebruik. Breng de douchecrème aan op de vochtige huid en spoel goed af met water.
Ingrediënten
Water Zonnebloemolie Coco-Glucoside Alcohol Kokosvetzuurglutamaat Glycerine Carrageen Melkzuur Sodium cocoyl glutamaat Xanthaan Compositie van natuurlijke etherische oliën 1 Limoneen 1 Linalool 1 Citronellol 1 Geraniol 1 Citral 1
Inhoud
200 ml
Geur
rozen, jasmijn en ylang ylang
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?