Gratis levering bij aankoop van min. 30€.

  • Bio
Merk
BLEU BLANC MOUSSE

Aloë Vera Zeep

Zeep
  • € 8,50

Een zeep op basis van een ongelooflijke plant die sinds de oudheid om zijn geneeskrachtige eigenschappen wordt gebruikt: aloë vera!

Levering

  • € 8,50
Eenheidsprijs excl. kosten
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Beschrijving

Aloë vera is een ongelooflijke plant die al sinds de oudheid wordt gebruikt voor zijn medicinale deugden.

Het is waar dat het uiterlijk op het eerste gezicht niet noodzakelijkerwijs verlangen geeft... maar je moet nooit vertrouwen op de cover van een boek. Zoals jullie al vele malen is verteld, is het de innerlijke schoonheid die telt. Maar terug naar onze doornen. Aloë vera wordt gebruikt latex en gel. Bij intern gebruik verlicht aloë vera magen die stationair draaien. Bij uitwendig gebruik verlicht het de huid van brandwonden, behandelt het bepaalde ziekten, infecties of ontstekingen zoals herpes of psoriasis.

Wat ons betreft bij Bleu Blanc Mousse interesseert aloë vera-gel ons omdat het zeer hydraterend en voedzaam is. Het voorziet de huid van vitamines en sporenelementen. Hij repareert het, kalmeert het en ontlast het. Het stimuleert ook de collageenproductie. Zie je, het is een hele mooie plant!

Gebruiksadvies

Onze biologische aloë vera zeep wordt dagelijks gebruikt en is geschikt voor zowel de jongste als de oudste. Het is ook perfect geschikt voor alle huidtypes. Bevochtig het en schuim op! Om het langer houdbaar te maken, raden wij u aan om het in een kleine droge doos te bewaren.

Kenmerken
Ingrediënten

Sodium olivate, Sodium Cocoate, Aqua, Coco nucifera, Sodium Choride, Limonene, Linalool, Citronellol, Gerniol, Eugeniol, CI77288, CI11680.

Inhoud
100 GR
Geur
Aloë Vera
Avis client

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?