Gratis levering bij aankoop van min. 30€.

  • Bio
Merk
BLEU BLANC MOUSSE

Green Clay Zeep

Zeep
  • € 8,50
Bij Bleu Blanc Mousse denken we aan een gevoelige huid die veel liefde en verzorging nodig heeft. Met onze groene kleizeep zijn we je niet vergeten.

Levering

  • € 8,50
Eenheidsprijs excl. kosten
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Beschrijving
Er zijn verschillende soorten klei, ze onderscheiden zich door hun kleur. Dit laatste varieert afhankelijk van het niveau van ijzeroxiden. We kozen voor groene klei omdat het het meest absorberend is. Het is ideaal voor de gecombineerde tot vette huid. Oorspronkelijk gebruikten onze Grieks-Romeinse en Egyptische vrienden, maar ook Chinezen (we hebben het over een tijd die de minder dan 2000 jaar oude niet kan weten) klei voor zijn geneeskrachtige deugden.
Ze gebruikten het om ontstekingen, wonden, verstuikingen en gastros te behandelen. Maar ze waren ook de eersten die het gebruikten om gezichts- en haarbehandelingen uit te voeren. Samengesteld uit aluminiumsilicaten, heeft groene klei het vermogen om overtollig talg (het ding dat op je gezicht schijnt) te absorberen en alle vuil en gifstoffen te verwijderen. De huid wordt gezuiverd, geregenereerd en de poriën worden strakker gemaakt. Het is ook een bondgenoot om te vechten tegen huidveroudering, eczeem of acne.
Gebruiksadvies
Onze biologische zeep met groene klei wordt dagelijks gebruikt en is geschikt voor de hele huid en meer specifiek voor de gecombineerde en vette, rijpe of probleemhuid. Maak het nat, maak het nat en schuim op! Voor een betere conservering adviseren wij u om het in een kleine droge doos te bewaren.
Kenmerken
Ingrediënten
Sodium olivate, Sodium cocoate, Aqua, Coco nucifera, Green Clay, Glycerin, Sidium Choride, Limonene, Linalool, Citronellol, Amyl Cinnamal
Inhoud
100 GR
Geur
Green Clay
Avis client

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?