Klik hier voor gratis verzending gratis levering*

Tips & Tricks

Beauty vitamines: ook voor jou?

 Beauty vitamines geven de spreuk "schoonheid komt vanbinnen uit" een hele nieuwe dimensie. Met de juiste voedingsstoffen in je lichaam laat je jouw huid en haren stralen en worden je nagels sterker. Een gericht voedingssupplement geeft je een duwtje in de rug!

Langer haar en sterkere nagels

Een slechte knipbeurt? Haaruitval door stress, hormonale schommelingen...? Er zijn genoeg redenen waarom je je haar sneller zou willen doen groeien. En omdat de opbouw van onze haren erg gelijkaardig is aan die van onze nagels, worden van deze voedingssupplementen meteen ook je nagels sterker. Kies voor formules op basis van keratine, heermoes of biergist. Wees wel gewaarschuwd: ook het haar op de rest van je lichaam gaat hierdoor sneller groeien...

Een egale huid, zonder onzuiverheden

De strijd tegen acne is er eentje van veel uitproberen. Verken dus ook een natuurlijke route met voedingssupplementen op basis van bijvoorbeeld grote klis en brandnetel, twee zuiverende planten die je lichaam helpen te ontgiften en ontstekingen tegen gaan.

Sneller en egaler bruin

Stiekem een beetje jaloers op je medevakantiegangers die wél onmiddellijk een stralend bruin kleurtje krijgen? Start enkele weken voor je vertrek met een voedingssupplement op basis van carotenoïden of lycopeen om de aanmaak van melanine te stimuleren. De antioxidatieve werking van sommige van deze supplementen helpen bovendien je huid weerbaarder te maken tegen de zon. Opgelet: een zonnecrème vervangen kunnen ze niet!

Een jonge, frisse uitstraling

Naarmate we ouder worden, neemt de lichaamseigen productie van collageen en hyaluronzuur af. Het gevolg? Lijntjes worden rimpels en de huid wordt slapper. De overgang maakt alles nog moeilijker: door de afname van oestrogeen krijgt testosteron vrij spel, waardoor vergrote poriën en puistjes de kop op kunnen steken. Kies voor supplementen met collageen, essentiële en onverzadigde vetzuren en vitamine E om de jeugdigheid van je huid te behouden. Ook geschikt voor een droge, doffe huid!