Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
BOURJOIS
Reviews

Healthy Mix Water Proof Mascara

mascara
  • Prix Net
Merk
BOURJOIS
Reviews

Healthy Mix Water Proof Mascara

mascara
  • € 12,00 € 18,99
12€ VOOR 1
Het merk
BOURJOIS

Levering

  • € 12,00 € 18,99
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Ontdek de Bourjois Healthy Mix Clean Waterproof Mascara en maak indruk met een mooi verzorgde en volle wimperlook. Deze Bourjois mascara met vegan formule is zeer mild voor je ogen. Hij beschikt over de innovatieve tubing-technologie en is voorzien van een siliconen mascaraborsteltje, voor een volle wimperlook die de hele dag lang perfect houdt. De formule bestaat voor 95% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong, is verrijkt met karitéboter en jojobaolie en laat je wimpers optimaal gehydrateerd en verzorgd achter. Haal het maximale uit je wimperlook met deze sneldrogende mascara. De formule loopt niet uit en is ook eenvoudig weer te verwijderen. Bourjois is een iconische Franse cosmetica- en parfummerk en is al ruim 160 jaar sterk verbonden met de schoonheid van ‘Parisian & Joyful’ Beauty. We stimuleren en inspireren vrouwen om hun speelse kant te tonen en te experimenteren met make-up, want wij geloven dat hoe meer je van jezelf houdt, hoe mooier je bent. Bourjois is dé kleurenexpert die wereldwijd op 39 markten vertegenwoordigd wordt. Het merk heeft zich gevestigd als een van de meest toonaangevende vernieuwers op het gebied van make-up. Met producten als de ‘Little Round Pot’ en ‘Twist Up The Volume Mascara’ toveren wij een glimlach op je gezicht.
Gebruiksadvies
Haal de Bourgois mascara door je bovenste en onderste wimpers. Maak kleine zigzagbewegingen voor een gelijkmatig resultaat.
Kenmerken
Ingrediënten
Water, Polyurethane-99, Pentylene Glycol, Silica, Glycerin, Hydrogenated Castor Oil/Sebacic Acid Copolymer, Hydrolyzed Corn Starch, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cetearyl Alcohol, Sorbitan Isostearate, Pullulan, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Oryza Sativa (Rice) Bran Wax, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Phenylpropanol, Hydroxyacetophenone, Trihydroxystearin, Hydroxystearic Acid, Methylpropanediol, Xanthan Gum, Stearic Acid, Caprylyl Glycol, Glucose, Palmitic Acid, Sucrose, [May Contain/Peut Contenir/+/-: Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499)
Inhoud
10 ml
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?