Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
BOURJOIS
Reviews

Mascara bourjois volume glamour lift & stretch

mascara
  • Prix Net
Merk
BOURJOIS
Reviews

Mascara bourjois volume glamour lift & stretch

mascara
  • € 12,00 € 16,99
12€ VOOR 1
Het merk
BOURJOIS

Levering

  • € 12,00 € 16,99
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Zeg "ja" tegen een ontwaakte blik met Bourjois Volume Glamour Lift & Stretch Mascara, die de wimpers tot 20 graden krult en uitrekt.

- De lichtgewicht formule van Bourjois Mascara is verrijkt met vitamine C en Orange Phytocycle™ voor een frisse, energieke look voor versterkte, beschermde en versterkte wimpers.

- De unieke tweezijdige borstel geeft volume, krult en verlengt de wimpers van wortel tot punt.


- Klont- en schilfervrij.

- Gemakkelijk aan te brengen, comfortabel om te dragen en droogt snel, voor een direct open blik!

Het erfgoed van Bourjois, een iconisch Frans cosmetica- en parfummerk, is al 160 jaar diep geworteld in de geest van Parijse schoonheid en fantasie. Wij inspireren vrouwen om vrij te zijn, om te spelen en te experimenteren met make-up, omdat wij geloven dat je mooier bent als je plezier hebt. Het merk Bourjois, dat wordt verkocht in 39 markten over de hele wereld, heeft zichzelf gevestigd als een van de meesters op het gebied van make-up innovatie en een echte expert in kleur. Van onze Little Round Pot poeders tot onze Twist Up The Volume Mascara, wij creëren producten die je doen glimlachen. Bourjois Volume Glamour Lift & Stretch Mascara - zeg 'ja' tegen een ontwaakte look!|Krult en rekt de wimpers zichtbaar tot 20 graden.|Sneldrogende formule bevat vitamine C en Orange Phytocycle™ (extract) voor frisse, energieke wimpers.|Onze unieke dubbelzijdige borstel geeft volume van wortel tot punt, zonder te klonteren.|Flake-free, eenvoudig aan te brengen en net zo zacht en gemakkelijk te verwijderen.
Gebruiksadvies
Begin aan beide kanten van het borsteltje en breng mascara aan van de aanzet tot de puntjes van je bovenste en onderste wimpers voor een direct ontwaakte blik.Voor extra volume breng je een tweede laag aan, en klaar is kees: gekrulde, langere wimpers!
Kenmerken
Ingrediënten
INGREDIËNTEN: AQUA/WATER/EAU, PARAFFINE, STEARINEZUUR, PVP, CETYLALCOHOL, CERA MICROCRISTALLINA/MICROKRISTALLIJNE WAS/CIRE MICROCRYSTALLINE, GEHYDROGENEERDE PLANTAARDIGE OLIE, ARGININE, POLYSORBAAT 20, PROPYLEENGLYCOL, RHUS VERNICIFLUA SCHILWAS, COPERNICIA CERIFERA CERA/COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAS/CIRE DE CARNAUBA, 2,3-BUTAANDIOL, STEARYLSTEARAAT, PANTHENOL, SYNTHETISCHE WAS, CANDELILLA CERA/EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAS/CIRE DE CANDELILLA, CAPRYLYL GLYCOL, ASCORBYLPALMITAAT, HECTORIET, SIMETHICONE, TOCOFERYLACETAAT, SILICIUMDIOXIDE, KAOLIEN, PANTOLACTON, ARGANIA SPINOSA KERNOLIE, CELLULOSE, COFFEA ARABICA (KOFFIE) ZAADOLIE, CITRUS AURANTIUM DULCIS (SINAASAPPEL) FRUITEXTRACT, POLYETHYLEEN, LACTOBACILLUS FERMENT, [KAN BEVATTEN/PEUT CONTENIR/+/-: IJZEROXIDEN (CI 77491, CI 77492, CI 77499), ULTRAMARIJNEN (CI 77007)].
Inhoud
12 ml
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?