Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
L’ORÉAL PARIS
Reviews

Revitalift Volumegevende Toner met hyaluronzuur

Reinigingsgel
  • -20%
  • Nieuw
Merk
L’ORÉAL PARIS
Reviews

Revitalift Volumegevende Toner met hyaluronzuur

Reinigingsgel
  • € 5,99 € 7,49
-20%
Bij aankoop van 2 afgbeelde artikels

Levering

  • € 5,99 € 7,49
Eenheidsprijs excl. kosten
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Revitalift Volumegevende Toner van L'Oréal Paris is verrijkt met hyaluronzuur, een krachtige dermatologische werkstof die bekend staat om zijn opvullende eigenschappen bij anti-verouderingsverzorging. Het resultaat is een onmiddellijk gehydrateerde en verfriste huid. Dag na dag ziet de huid er zacht, voller en vol vocht uit.
Kenmerken
Volumegevende toner die het gezicht verfrist en voorbereid op een crème - Reinigt, hydrateert en geeft een vollere huid - Verrijkt met puur hyaluronzuur voor hydratatie - Toner met ondersteunend anti-aging effect)
Ingrediënten
Aqua / Water, Glycerin, Disodiumedta, Sodiumcitrate, Sodiumhyaluronate, Caprylylglycol, Peg-60hydrogenatedcastoroil, Benzylalcohol, Benzylbenzoate, Benzylsalicylate, Citronellol, Linalool, Phenoxyethanol, Parfum/Fragrance.(F.I.L.B258623/1). “Houd er rekening mee dat de ingrediëntenlijsten voor producten van ons merk regelmatig worden bijgewerkt. Raadpleeg de ingrediëntenlijst op de productverpakking voor de meest actuele lijst met ingrediënten om er zeker van te zijn dat deze geschikt is voor uw persoonlijk gebruik. " (Voor producten die in de winkel worden bijgevuld, moet de meest actuele ingrediëntenlijst worden verkregen op het verkooppunt nadat het product opnieuw is gevuld).
Inhoud
200 ml
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?