Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
LISTERINE
Reviews

Total Care Tandbescherming

Mondwater
Merk
LISTERINE
Reviews

Total Care Tandbescherming

Mondwater
  • € 7,99

Levering

  • € 7,99
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Listerine Total Care mondwater met een verfrissende muntsmaak, voor een zesvoudige werking bij de grondige mondverzorging:

Vermindert tandplak
Houdt het tandvlees gezond
Bestrijdt tandplakbacteriën
Versterkt de tanden tegen tandbederf
Remt de vorming van nieuw tandsteen
Houdt de adem fris

De formule met vier essentiële oliën zorgt voor een fris, aangenaam mondgevoel. Fluoride versterkt het glazuur en gaat zo tandbederf tegen, terwijl zinkchloride het behoud van de natuurlijke witheid van de tanden ondersteunt.

Voor grondige gebitsverzorging en verbeterde mondhygiëne. Aanbevolen door mondhygiënisten.
Gebruiksadvies
Voor een optimaal resultaat elke ochtend en avond 30 seconden met 20 ml mondwater spoelen na het tandenpoetsen. Spuug het mondwater uit en slik niet in. Doe ongeveer 4 theelepels Listerine Total Care in een glas
Kenmerken
Het mondwater helpt tot 97% van de tandplakbacteriën te verwijderen die achterblijven na het tandenpoetsen en bereikt ook die plekken in de mond waar u met de tandenborstel niet kunt komen. Fluoride versterkt het tandglazuur en maakt het beter bestand tegen de vorming van tandsteen, met zinkchloride voor het ondersteunen van het behoud van de natuurlijke witheid.
Ingrediënten
Aqua, Alcohol, Sorbitol, Poloxamer 407, Benzoic Acid, Sodium Fluoride, Eucalyptol, Aroma, Zinc Chloride, Sodium Saccharin, Methyl Salicylate, Thymol, Menthol, Sodium Benzoate, Sucralose, CI 16035, CI 42090. Bevat alcohol. Contient de l’alcool. Enthält Alkohol. Bevat natriumfluoride. Contient du fluorure de sodium. Enthält Natriumfluorid (450 ppm F-).
Inhoud
500 ml
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?