Klik hier voor gratis verzending gratis levering*

Tips & Tricks

OH de prachtige krullen!      

We zijn zelden helemaal tevreden met ons haar, vooral als het tijd kost om het te onderhouden. Maar als we het goed verzorgen, kan ons haar een essentieel onderdeel van onze schoonheid worden. Daarom delen we vandaag een paar tips over hoe je je mooie krullen kunt verzorgen en prachtig haar kunt krijgen!

Stap 1

Gebruik een herstellend masker op droog haar voordat je je haar wast. Concentreer je op de wortels om de hoofdhuid te reinigen. Deze stap zal je haar verbeteren. Bij Di's vind je geschikte maskers zoals het Morrocan Argan & Amla Natural Nourishing Hair Mask van Organic Shop, het Ultra Doux Masque Remède van Garnier en het Repair Time Masque hydratant van Les Secret de Loly.     

Stap 2            

Shampooing is cruciaal om je haar diep te reinigen en olie en stylingproductresten te verwijderen. Onderschat het belang ervan niet; neem de tijd om je haar goed te behandelen. Wij raden Hask Curl Care Moisturising Shampoo, Cantu Sulfate-Free Cleansing Cream en Les Secrets de Loly Perfect Match Superfruit Shampoo aan.

Stap 3            

Conditioner is ontworpen om je haar te hydrateren, glans en volume te geven en aan al je verwachtingen te voldoen. Verwaarloos het belang ervan nooit. Kies voor deze resultaten voor Hask's 5-in-1 Curl Care leave-in spray, Noughty's Wave Hello Definition Curls conditioner en Les Secrets de Loly's Pink Paradise conditioner, verkrijgbaar bij Di.

Stap 4            

Het is tijd om je haar te verwennen! Als je je haar hebt verzorgd, is er niets beter dan een voedende crème aanbrengen. Hier zijn de drie ideale crèmes voor je krullen: eerst Noughty Wave Hello Butter, dan John Frieda Frizz Ease Dream Curls en tot slot Les Secrets de Loly Kurl Potion Superfood Milk.

Stap 5            

Om je krullen succesvol in model te brengen, gebruik je mousse. Om het gewenste resultaat te krijgen, gebruik je: Syoss Curl Control Mousse voor optimale controle en Garnier Fructis Hydra Curls om te hydrateren en de krulvorm te behouden.

Stap 6            

Je wilt waarschijnlijk dat je krullen meerdere dagen hun vorm behouden zonder dat je ze elke ochtend opnieuw moet doen, toch? Daarom mag je de geleistap niet verwaarlozen. Je vindt er verschillende bij Di, zoals Les Secrets de Loly's 'Boost Curl', Energie Fruit's of Noughty's 'Hey Curl'.

Stap 7            

Je haarroutine afronden met een behandeling is essentieel om je haar gezond te houden. De regenererende oliën van Inecto, Evoluderm en Pomelo, een nieuw merk van Di, zijn ideaal om je krullen te onderhouden.

Neem naast haarproducten ook dagelijkse gewoonten aan voor gezonder haar. Kies voor een satijnen kussensloop om je haar 's nachts te beschermen tegen breken. Kies ook borstels die geschikt zijn voor je haartype om breuk te voorkomen.